birut napisał:To jakas tajemnica ten test.
Dlaczego poprostu nie podasz www.
Niby chcesz ulatwic a utrudniasz.
kiki napisał:Tomek Koko - sorry . Trochę miałem pracy i poprostu nie zdążyłem - co mnie nie tłumaczy. Przepraszam .
Ale zdążyłem się jeszcze skontaktować z Tobą przed terminem - niestety nie mam takiej możliwości cenowej wg. cen z innych źródeł niż Toshiba . SORRY.
Ale o jakość możesz być spokojny. Bo sprzedaliśmy sporo i wszyscy piszą że jest extra - a są różne sygnały w różnych domach.
Czerń jest extra jak na lcd -ale jakie masz odniesienie -bo jeśli do plazmy Pioneera to masz kłopot.
Tylko się pospiesz, ja zamówiłem go wczoraj i mieli jeszcze tylko 4 sztuki, pod koniec tygodnia bedzie do odbioru bo idą jak woda i wszystkie ze stanu wysprzedali... Cena naprawdę rewelacyjna, chyba najtaniej z całej Polski, przez internet może bym się bał kupic ale byłem na miejscu i wszystko ok, TV z polską gwarancją od polskiego dystrybutora, cena wynika stąd, że odgórnie Toshiba Polska do końca miesiąca zrobiła promocję na ten model a oni poprostu nie mają aż takiej marży jak inni...Tomek Koko napisał:Jesli nic z tego nie wyjdzie to dzis lub jutro rano zamawiam 42X3000 . Obecnie w bydgoskim sklepie internetowym jest b.dobra cena 4350zł.
Małe sprostowanie.kiki napisał:Tomek Koko - sorry . Trochę miałem pracy i poprostu nie zdążyłem - co mnie nie tłumaczy. Przepraszam .
Ale zdążyłem się jeszcze skontaktować z Tobą przed terminem - niestety nie mam takiej możliwości cenowej wg. cen z innych źródeł niż Toshiba . SORRY.
Ale o jakość możesz być spokojny. Bo sprzedaliśmy sporo i wszyscy piszą że jest extra - a są różne sygnały w różnych domach.
Czerń jest extra jak na lcd -ale jakie masz odniesienie -bo jeśli do plazmy Pioneera to masz kłopot.
d.karolik napisał:Witam
TEST Toshiba 42Z3030
P.S Podaj adres emeil na priv to podam stronkę z testem.
Pozdrawiam.
...........................Otelo...z ......ech pomyłka..tekst jednak dotyczy modelu Z on ma panel 10 bit ...kiki napisał:wejście do tunera cyfrowego tuner jest z tyłu obok wejścia antenowego , musisz klęknąć z tłu przed telewizorem i zobaczysz .
Najlepiej oczywiście czytać instrukcję .
widok na całość złącz
![]()
http://www.hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=17438 - tu masz wszystko podane.
Telewizor posiada panel 10 -cio bitowy .
Trzecie pytanie - nie załapałem ???