dziś wyskoczyła nowa aktualizacja u mnie.. sama aktualizacja nie kasuje listy kanalow, jednak po aktualizacji producent zaleca reset tv do ustawien fabrycznych, z doswiadczenia powiem ze kiedys tego nie zrobilem i tv chodzil znacznie wolniej ... na razie jeszcze za wczesnie by stwierdzic co nowego gdyz wlasnie co zaktualizowalem tv ale co do poprzedniej aktualizacji t owidac ze dodali tez nowe menu aktualizacji a i do tego po zakonczeniu aktualizacji juz nie trzeba recznie odlaczac tv z pradu sam sie zrestartuje a wiec plusik.. pozniej napisze co nowego dalo sie zauwazyc.. jak cos znajde

edit: na pierwszy rzut oka duzo nowych aplikacji w tym ipla i playboy tv

nowe gry (duzo) blad kodowania polskich znakow nadal wystepuje (ciekawe czy kiedykolwiek to poprawia), nie zauwazylem poprawy szybkosci dzialania menu wzgledme poprzedniej wersji softu, zdaje mi sie ze na tv hd zastosowano ostrzejsze filtry wygladzania, lepszy obraz z SD (niewiele) szybsze przelaczanie miedzy programami... nie wiem co do bledu aplikacji youtube ktory konczyl odtwarzanie filmu przed jego faktycznym oknem to zobacze jutro