Wada największa
kąty w pionie, jak wstajesz oglądając telewizję to obraz się bardzo zmienia
Kąty w poziomie - super żadnych problemów
Sport HD - żyleta
Sport HD - zależy co leci, jak są to transmisje meczów w zwykłym polsacie to wygląda tragicznie, jak eurposrt HD to poezja

zresztą eurosport zwykły, czy olimpiada puszczana na zwykłej TVP też wyglądały super, no ale na HD jest zupełnie inna jakość
Mam ją w tej chwili podłączoną do HTPC DVI-HDMI, Astera HD HDMI, zwykłej analogowej kablówki
Gry na PC - poezja gra się na prawdę super
Filmy Bluray z PC - bajka, najładniejsze co możesz na tym TV puścić
Filmy DVD z PC - tak sobie nawet jak upscalujesz to z niektórymi kiepskimi kopiami wiele się nie da zrobić, wydania reżyserskie i edycje kolekcjonerskie = SUPER
DIVX z PC - zależy od tego kto kodował, oglądam tak seriale i jest ok ale do filmów wolę wersje Bluray
Telewizja analogowa, zależy co leci obraz taki sobie, czasami bardzo dobry (nowe seriale) czasami dramat (niektóre transmisje na żywo)
Telewizja cyfrowa - równiej niż analogowa ale bez jakiejś wielkiej rewelacji
Telewizja HD - lepiej od DVD, US Open na Eurosport HD wyglądał super dobrze, prawie tak dobrze jak Bluray
Musicie napisać jakie konkretnie rzeczy chcecie wiedzieć to postaram się odpisać. Ogólne spostrzeżenia mam takie że jestem z telewizora bardzo zadowolony, choć wiem że pod pewnymi względami są lepsze modele.