witam. moj chrzesniak ma za tydzien 18stke i zastanawiam sie nad prezentem dla niego. pieniedzy mu sie chce dac, bo jak to mlodziez...przepusci na glupoty. zdecydowalem sie na LCD. chlopak w najblizszym czasie przeprowadza sie z rodzicami do nowowybudowanego domu, wiec uwazam, ze TV do nowego pokoju bedzie dobrym rozwiazaniem. pokoj dosc duzy, wiec TV powinien miec 32". ogladalem i ogladalem i w koncu chyba wybralem. oczywiscie bez rewelacji cenowych. jak mlody chce najnowsze cacko, niech najpierw sam zapracuje, a pozniej niech kupuje co chce.
na oku mam Toshiba 32CV500. w pobliskim sklepie zaproponowali mi rewelacyjna cene - 1180zl!!! ogladalem w necie: najtanszy ok 1499zl.
co wy na to?? warto kupic? chlopak glownie bedzie ogladac DVD, telewizje z cyfrowej kablowki i podpinal do laptopa.
na oku mam Toshiba 32CV500. w pobliskim sklepie zaproponowali mi rewelacyjna cene - 1180zl!!! ogladalem w necie: najtanszy ok 1499zl.
co wy na to?? warto kupic? chlopak glownie bedzie ogladac DVD, telewizje z cyfrowej kablowki i podpinal do laptopa.