Witam, mam pytanie odnośnie tego modelu tv, bo przeszukałem całe forum i niestety nie ma o nim żadnej wzmianki
Mianowicie mam okazje kupić ten tv za około 1700 zł i mam pytanie czy wogóle warto ? ( iczy cena jak za ten model jest atrakcyjna) ?
Tv będzie używany przedewszystkim do gry na Xbox 360 oraz do oglądania filmów na DVD, również (choć sporadycznie) do oglądania kablówki.
Najbardziej zależy mi na tym aby wiedzieć jak ten telewizor sprawuje się przy grze oraz przy dynamicznych akcjach dziejących się na ekranie no i oczywiście jak kształtuje się jakość obrazu.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Przepraszam bardzo ale wdarł mi się mały błąd
chodzi oczywiście o model 32C3500P G a nie tak jak jest podane w temacie. Bardzo przepraszam za tą pomyłkę i ponowiam swoją prośbę co do podzielenia się opiniami.
Tv będzie używany przedewszystkim do gry na Xbox 360 oraz do oglądania filmów na DVD, również (choć sporadycznie) do oglądania kablówki.
Najbardziej zależy mi na tym aby wiedzieć jak ten telewizor sprawuje się przy grze oraz przy dynamicznych akcjach dziejących się na ekranie no i oczywiście jak kształtuje się jakość obrazu.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Przepraszam bardzo ale wdarł mi się mały błąd
Ostatnia edycja: