Bardzo dobrze się pobiera,przed chwilą pobrałem [więc nie ma takiej potrzeby]
Nie posiadam takiej ilości transferu na chomiku, stąd moja prośba o wstawce na inny serwer.
Powtarzam prośbę o sprawdzenie konfiguracji ustawień sieci WI-FI (czy znika wam okno w momencie pojawienia się routera).
Witajcie mam pytanie, czy ktoś używa ir blastera w es7000/8000 z nowym dekoderem nc+(media box+).
Na liście producentów nie ma tego modelu. Muszę podjąć decyzje jaki dekoder wybrać a zależy mi nadal na korzystaniu z pilota TV.
Jak pisałem wcześniej pobrałem i zainstalowałem i jestem bardzo zadowolony.Witam i proszę o potwierdzenie że soft 0000 od witgita hula na ES8000. Nie ma kłopotu z późniejszym upgrade do 2011.1 i.e.? Jak z gwarancją? Nie uwalę swojego 55" kloca?
Dzięki!
Ja potwierdzam. Mam ue46es8000
czy po aktualizacji tego softu 0000 tez macie przy przelaczaniu kanalow krotki komunikat not for sale?
Nic takiego u mnie się nie dzieje. Po sofcie 0000 zaktualizował się przez net do wersji stabilnej i tyle, żadnych niepokojących objawów ani komunikatów.
A jaki masz nr.softu w TV?Mam pytanie prośbę, przypomnijcie mi w jakim celu miałbym robić ten downgrade do 0000 a potem znów upgrade? W tej chwili jedyne na co narzekam, to to, że mi się YT regularnie wiesza.
A jaki masz nr.softu w TV?
Nie....ten który posiadasz jest najlepszy.2009, i właśnie zauważyłem, że na stronce Samsunga jest wersja 2011.1 (czyli chyba jakaś poprawiona 2011). TV sam mi automatycznej aktualizacji online nie chciał zrobić i twierdził, że jest aktualny. Mogę go przez pena zaktualizować. Zrobić to? Proszę o radę.
Ale co..... bo wgrałem i nic nowego nie widzę.czyżby coś nowego
Oprogramowanie układowe
Upgrade File(USB type) All OS, 199.93 MB, exe, ENGLISH
2014.08.11
Ale co..... bo wgrałem i nic nowego nie widzę.