Ernet fajnie ale o co chodzi z tym Sharpem w temacie Samsunga ES 8000
Soraki :blagam: Nie napisałem,że ocena dotyczy telewizorów Samsung .
Ernet fajnie ale o co chodzi z tym Sharpem w temacie Samsunga ES 8000
Z tego co rozmawiałem w Media Markt z pracownikiem oni dostają taki TV za normalną cenę i stoi on jako "demówka" tak długo aż pójdzie, ewentualnie gdyby były problemy obniżają cenę, "i zawsze pójdzie" cytat. A cała polityka cenowa w takich sklepach jest dziwna...D8000 46 cali w lutym kupiłem za 5899zł, a kiedy pojechałem wymieniać 2,5 miesiąca później podnieśli cenę do 6399zł.A jak śmieszne pieniądze masz tą wiedze? za ile ?
Z tego co rozmawiałem w Media Markt z pracownikiem oni dostają taki TV za normalną cenę i stoi on jako "demówka" tak długo aż pójdzie, ewentualnie gdyby były problemy obniżają cenę, "i zawsze pójdzie" cytat. A cała polityka cenowa w takich sklepach jest dziwna...D8000 46 cali w lutym kupiłem za 5899zł, a kiedy pojechałem wymieniać 2,5 miesiąca później podnieśli cenę do 6399zł.
Końcówka serii bo następca wisi na ścianie (ES8000), całą seria wadliwa (pasy) i takie cyrki. Żal
mam od 10 dni naprawde mega swieci do tej pory jeszcze go ustawiam na roznych parametrach ale naprawde wyciagnalem z niego sporo POLECAMdecyzja zapadła - jutro jade kupic es8000 , napisze wam wieczorem jak wrażenia, a w szczególnosci jakie jest podswietlenie matrycy w tym modelu , własnie przygotowuje się do jutrzejszego przetestowania egzemplarza ( mają na stanie 3 sztuki , bede mógł wybrac losowo i na poczekaniu przetestowac ) ale już mi zapowiedzieli że najpierw musze zapłacic, potem testy, a jak cos nie bedzie mi odpowiadało to albo wymieniamy na inny albo zwrot kasy na poczekaniu.
mozna rzucic okiem jak jeszcze nie bylo: Samsung UE55ES8000
Jasne że przegięcie...i to spore np.UE46ES8000 w media markt był za 8999zł czyli musiał bym dopłacić 3 tys. ale jak sprawdzili w EURO RTV AGD że kosztuje 6999zł to zaproponowali że za tyle mi puszczą :/Ja właśnie byłem w miniony piątek w MM w Bydgoszczy i tam cena za 13.500 za model 64'' Plazmy seria E8000 także raczej tak szybko nie zejdą do ceny 9.499,00 jaką mi zaproponowano w Neonecie.Myślę że ceny w tych sieciach uzależnione są od wielkości zakupów na stan magazynowy im więcej tym niższa cena do klienta końcowego.Ale różnica 4k za ten sam model to kapke przegięcie nie uważasz?
............. podgłaszanie mową jest do bani ,mówie mu zeby podgłosił a on podgłasza o 1 stopień po 5 razie (5 stopni) wziołem pilota i podgłosiłem ile mozna gadać,ogólnie tv działa duzo szybciej od serii D, niestety skakanie obrazu pozostało tak jak w serii D,mozecie porzegnać sie z komfortowym ogladaniem meczu
O jakim skakaniu piszesz ?dzis ogladałem mecz na UE46ES8000, podgłaszanie mową jest do bani ,mówie mu zeby podgłosił a on podgłasza o 1 stopień po 5 razie (5 stopni) wziołem pilota i podgłosiłem ile mozna gadać,ogólnie tv działa duzo szybciej od serii D, niestety skakanie obrazu pozostało tak jak w serii D,mozecie porzegnać sie z komfortowym ogladaniem meczu
przeskoki podczas gdy kamera pokazuje ciągły ruch,widac to tylko ze zródła hdmiO jakim skakaniu piszesz ?
witam
jestem szczesliwym posiadaczem es7000 różni sie tylko noga od es8000 i nie mam srebrnej ramki tylko czarna ,ale i tak wisi na scianie wiec bez różnicy .
mam pytanie nie odtwarza w 3d przez funkcje allshare Wideo w formacie MP4 (.mp4) oczywiscie jest w 3d internet mam 50 meg/s wiec wszystko leci z laptopa plynnie ale nie dziala 3d z pendrive tez nie dziala chyba cos zle robie
ES7000 ma Microdimming a ES8000 Microdimming Ultimate tym się jeszcze różnią
W praktyce pewnie oznacza to że diody są po prostu ''ultimate''
- czyli cokolwiek