test 4xLCD TV 40": , Samsung, Sony, Amoi !

majkel

New member
FSC 32" a 40"

Witam wszystkich!​
Ale pytanie mam do Krytyka: napisałeś, że użytkujesz dwa LCDTV FSC o różnych rozmiarach matrycy;z twoich testów wynika , że FSC mają dość uniwersalne parametry. NIe ukrywam, że jestem zainteresowany kupnem tego telewizora (również niespotykany design,kompaktowe wymiary). Ale ciekawi mnie sprawa, czy są jakiekolwiek różnice w sygnale wizji z różnych źródeł w tych odbiornikach (32" a 40"). Czy kwestią jest tu tylko wielkość matrycy (co za tym idzie wielkość pixela)? Bo nie wiem czy warto przepłacić, by dostać coś gorszego.
PZDR :) !

szymonunion

New member
Lupus,

nie dajesz znaku zycia, PM nie mozna wyslac, bo nie ustawiles sobie, aby Ci mozna bylo wyslac.

A czas mi sie skraca niemilosiernie i jestem w polu jak bylem...:(

Nawet Niemcy nie odzywaja sie na moj email w sprawie Amoi... ZENADA!:(
Chinczycy tez nie... 2 ZENADA! :(

Pozdrawiam,

kolmirek

New member
tuptus55 napisał:
Ja zamówiłem Amoi LC37AF1E w Digitalo. W sobotę przyjeżdża :p

tuptus55
W takim razie w sobotę wieczorem będę z niecierpliwością oczekiwał twoich wrażeń z użytkowania oraz jak w twojej ocenie poradzono sobie z desing tego zestwu. Jak masz możliwości to prześlij kilka fotek. Też się przymierzam do zakupu tego sprzętu. Koniecznie napisz jaki sygnał sprzedaje ci obraz
Pozdrawiam kolmirek

tuptus55

New member
Amoi polecił mi Krytyk, który go użytkuje od dwóch miesięcy. Bo wcześniej chciałem kupić BenQ DV3750. Może zapytaj Krytyka jak jest zadowolony.
U mnie ten Amoi będzie podłaczony do kablówki osiedlowej, PC, DVD, i C+. Ja najszybciej napiszę coś w niedzielę wieczorem.
Zobaczymy jak sobie będzie radził.:D

szymonunion

New member
Witam,

w digitalo.pl Acer jest drozszy od tej oferty co mam, wiec wole jakis inny namiar. I tak kupuje w Avansie, bo od razu sprzet do kuchni. Do tego ampa, dvd, kolumny no i TV chce *wreszcie* kupic *rozsadny*...

Amoi tanszy - ale nie wiem czy Avans moze zalatwic - jutro bede wiedzial za ile dla mnie.

Pozdrawiam,

tuptus55

New member
Negocjuj ceny. Ja tak zrobiłem. Zeszli z ceną poniżej tego za ile miałbym w niemczech. No to się zdecydowałem. Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz.

kolmirek

New member
tuptus55 napisał:
Negocjuj ceny. Ja tak zrobiłem. Zeszli z ceną poniżej tego za ile miałbym w niemczech. No to się zdecydowałem. Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz.

tuptus55
Chwal się stary z kim Ci się tak negocjowało ceny. Ja też przymierzam się do zakupu AMOI ale chcę się wybrać po niego do niemczech. Skoro dysponujesz namiarem w Polsce gdzie po atrakcyjnej cenie można go nabyć to bardzo proszę o namiar.
szymonunion
Daj znać jak podejdzie do tej sprawy Avans

Pozdrawiam wszystkich kolmirek

kolmirek

New member
tuptus55 napisał:
Amoi polecił mi Krytyk, który go użytkuje od dwóch miesięcy. Bo wcześniej chciałem kupić BenQ DV3750. Może zapytaj Krytyka jak jest zadowolony.
U mnie ten Amoi będzie podłaczony do kablówki osiedlowej, PC, DVD, i C+. Ja najszybciej napiszę coś w niedzielę wieczorem.
Zobaczymy jak sobie będzie radził.:D

Ja będę użytkował TV LCD w takich samych parametrach sygnałowych z związku z tym będziesz dla mnie dobra płaszczyzną do porównania. Dalej czekam jutro sobota
kolmirek

Do góry