Kiki -tak ale widziałem filmiki i mimo że mówili że to jest to samo co Xg poza może kątami widzenia co mnie nie interseuje do konca- to ludzie którzy wgrali odrazu zobaczyli że czerń jest zupełnie inna oraz lokalne wygaszanie. Wziąłem tez ustawienia tv obrazu ze strony .rtings.com i nie do przyjęcia jak dla mnie a niby profesjonalne- żeby nie było szarości na ekranie wiekoszośc ustwien mam na high a blck level na 45 iczęsto gamma -2 .Moze mam taki egzemplarz choc fakt nadal uwazam ze to dobry tv.Wszystkie firmy przesuwają co roku modele o jeden przedział.
Ale masz jeszcze chyba na gwarancji, więc zgłoś zdecydowanie do serwisu.
Ale jeśli nie przeszkadzało CI przez kilka miesięcy... więc raczej na obrazie jest wszystko ok !
To coś na zdjęciu to mnie się w głowie nie mieści. Od razu na reklamację. To wygląda jak farba albo podtopiona folia.
Delikatnie sie nie da ,boje sie ze narusze strukture ekranu grzebiąc za mocno.Dla mnie to folia. Ja w swoim TV miałem z przodu jak i z tyłu. Spróbuj delikatnie od brzegu i zobacz czy schodzi typowo dla folii.
Delikatnie sie nie da ,boje sie ze narusze strukture ekranu grzebiąc za mocno.
Zgłosiłem do serwisu, technik będzie sie ze mna kontaktował.
Powiedzcie tylko czy taki TV powinno w razie co dawac sie na serwis czyt. wysyłka itp. troche boję sie o potencjalne uszkodzenia.Jak to wygląda i o czym należy pamietac?
Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka