Faktycznie podzieli.
Dostał nagrodę EISA dla najlepszego telewizora LCD w Europie w klasie cena do jakości.
Ma znakomity dźwięk, niższy input lag, WCG, Pilot głosowy, Google Assistant, Android 8,0, lepszy kontrast, lepszą czerń, szybszą obróbkę.
Ciekawe tylko jaka będzie ostateczna cena.
Napisz do Eisa - pewnie Ci odpowiedzą.
Pewnie EISA jako organizacja międzynarodowa ma swoje standardy.
TCL będzie miał również w Europie telewizory z matrycą 100 Hz ale oczywiście za dopłatą.
Każdy ocenia wg siebie.
My oceniamy też na podstawie testów.
Modele TCL C7006 mają się dobrze.
Modele TCL X2 mają się znakomicie.
Wysłaliśmy setki Oreo po całej Europie.
I nie rozumiem że ludzie są super zadowoleni.
Najmniej zadowoleni są Ci którzy nie używają go !!!
Hurra.
Opluwasz dziennikarzy EISA.
Ok.
Napisz proszę jakie masz doświadczenie w branży ile lat testujesz telewizory , jakie masz wykształcenie, jaki kursy przeszedłeś szkoleniowe i gdzie ?
Niestety 4K to już przeżytek teraz tylko 8KNie warto kupować czegoś co nie ma przyszłości liczą się tylko modele telewizorów na lata
.Tym bardziej takie modele bez matryc 120hz są absolutnie nieopłacalne w najbliższej perspektywie ...
LG jako pierwsza firma Oled prezentuje model 8K. Czyli nadchodzi 8K nowa era w pełnej rozciągłości. - Kino domowe - Audiostereo.pl
Wysłaliśmy setki Oreo po całej Europie.
I nie rozumiem że ludzie są super zadowoleni.
Najmniej zadowoleni są Ci którzy nie używają go !!!
Hurra.
Opluwasz dziennikarzy EISA.
Ok.
Napisz proszę jakie masz doświadczenie w branży ile lat testujesz telewizory , jakie masz wykształcenie, jaki kursy przeszedłeś szkoleniowe i gdzie ?
Taki mądry jesteś ? To powiedz dlaczego tyle osób skarży się na nieprawidłowe działania tv ? i w tym przypadku chodzi najbardziej tutaj o TCL ?
Ja nie muszę mieć zawodu i jakiś szkoleń jak ty , bo jak ktoś jest kumaty to szkolenia itp są zbędne i jeszcze dodam że są takie osoby co im nie potrzeba szkoleń , także daruj sobie takie teksty , bo widzę że co z ciebie za super fachowiec i nikt ci nie dorówna !!!
Ja piszę to co czytam tutaj na tym forum i takie są moje spostrzeżenia ,