Nie widzę tych modeli jeszcze dostępnych w sklepach, poza stronami chińskimi i pewnie cena też będzie wysoka w Europie, bo są oparte na obrazie modeli UXKQ. Plusem jest to, że mają matrycę IPS-ADS, więc kąt widzenia jest większy niż w VA.Telewizory Hisense na 2024r
65U8KL matryca ADS-PRO , 1600 stref przyciemniania
75U8KL matryca ADS-PR0, 2000 stref
85U8KL matryca VA , 2400 stref
Dlatego zacząłem szukać telewizora za granicą. Jesteśmy w Unii Europejskiej, więc można sobie kupić wysyłkowo na ebay lub Amazon lub pojechać osobiście. Przy takich wysokich cenach to taka wycieczka i tak się opłaca.Tylko ta cena. Leca se w ch.... Ja powaznie myslalem o Hisense i finalnie skonczylem z Oledem Panasonica ktory cenowo wyszedl jak u8kq co jest abstrakcja. Ceny maja pojechane w Polsce i bez specjalnych promek. Z taka polityka nie wroze im sukcesu chocby mieli zajebiste telewizory
Gwarancja dla mnie nie jest aż tak ważna, gdy cena telewizora za granicą jest niższa aż o 30% niż w Polsce.Pytanie czy realizują w. Polsce gwarancję ? Lepiej się upewnij.
Bo żebyś nie musiał z każdą sprawę jechać z telewizorem zagranicę.
W klasie cenowej masz extra sprawdzone modele, w lepszych cenach z polską gwarancją. Bez kosztów zagranicznych.