Telewizory firmy Samsung seria G na 2014 r.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
na CES Samsung ma pokaże zakrzywiony TV 105" 21:9 o rozdzielczości 2160 x 5120.
Może być ciekawy :D

samsung-tv-uhd-ces-incurve.jpg

To jest wielkosc :)

jarjar82

New member
..dokładnie...sterowanie gestem jest już obecne w wielu urządzeniach ....stale dopracowywane w przyszłości będzie czymś nieodzownym :) Samsung dla tradycjonalistów dorzuca pilota...baaa nawet dwa :D

ernet

Active member
Bez reklam
Poza życzeniami Noworocznymi dla wszystkich, mam przyziemne pytanie. Śmiało można stwierdzić,że doskonała większość posiadaczy TV korzysta z wszelkiego rodzaju dekoderów, w tym TV SAT ( np.Nc+ ..itd ),dekoderów TV kablowej. I jak w tej sytuacji mają się te nowe funkcje ( np. zmiana kanału,która jest realizowana przez dekoder lub poziaom głośności, który ( tak,jak w moim przypadku )
jest sterowany przez amplituner ? No, jak ? :)

skorup84

New member
Poza życzeniami Noworocznymi dla wszystkich, mam przyziemne pytanie. Śmiało można stwierdzić,że doskonała większość posiadaczy TV korzysta z wszelkiego rodzaju dekoderów, w tym TV SAT ( np.Nc+ ..itd ),dekoderów TV kablowej. I jak w tej sytuacji mają się te nowe funkcje ( np. zmiana kanału,która jest realizowana przez dekoder lub poziaom głośności, który ( tak,jak w moim przypadku )
jest sterowany przez amplituner ? No, jak ? :)

Wydaje mi się że bardzo dobrze bo odkąd zakupiłem F6770 nie odczuwam obecności dekodera:) Włącza/wyłącza się automatycznie razem z tv, zmiana kanałów/głośności, włączanie menu dekodera działa zarówno głosem jak i pilotem smart więc dla mnie bajka, z rekomendacjami też nie ma problemów, nic tylko gdzieś schować dekoder bo tylko szpeci wystrój swoim wyglądem przy tym tv;-)

Do góry