Telewizory FHD firmy Sony serii W855C--ich pierwszy ogląd .

ojtioo

New member
Może sony poszło po rozum do głowy i wstrzymali produkcję by wymienić matryce na takie, które nie będą aż tak odstawały od tych z poprzedniego roku ;)

Ale tak na prawdę chodzi zapewne o to, że system operacyjny od google'a nie jest leszcze dopracowany i dlatego tyle się wstrzymywali.

accu

New member
Bez reklam
....żeby się nie okazało że ten android w tv to będzie jedno wielkie ...

Witam uprzejmie,

Proszę pisz konkretnie :|, już o to prosiłem . Jeżeli uważasz , że będzie wielki
niewypał to napisz . A może boisz się napisać , że w końcu telewizory firmy Sony z systemem
Android rocznik 2015 r .będą miały oprogramowanie dopracowane i warto trochę poczekać . Philips w 2014 r.
się pospieszył i jego telewizory z systemem Android okazały się zupełnie nie dopracowane względem
zastosowanego oprogramowania dotyczącego systemu Android w tych telewizorach.

Pozdrawiam,;)
accu
:kom:

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Inaczej może - na pewno uważam że w tym roku tv Sony będą miały lepszy Android jak Philips w ubiegłym roku, ale tez wydaję mi się że i Philips w tv z tego roku już będą posiadały lepszy niż rok temu...
Tylko czy nie okaże się że pomimo ulepszenia i tak android w tv w tym roku to jednak może nie być w 100% tym czym ludzie sobie go wyobrażają ... ale tego nie wiem... tylko jednak do tego roku nowości w Sony już były w sklepach, a w tym jak na lekarstwo... coś musi być na rzeczy i może to właśnie jest android...

Do góry