Już odbija się to info w cenach. 50dx750 można już kupić za ok 4300
Wczoraj pokazała się w ceneo. Ale dzisiaj zniknął sklep, może jakiś wałek
... Jeśli ktoś jest zainteresowany Panasem i jednocześnie nastawia się na odtwarzanie bogatej biblioteki multimediów z dysków zewn. pod USB, to musi się liczyć z koniecznością dokupienia playera zewn., ponieważ:
- po podpięciu dysku w menu playera panuje totalny chaos (wszystkie pliki wrzucone do jednego worka),
- brak obsługi DTS-u w multimediach.
Ww. problemy rozwiązuje zewnętrzny player...
Czy ktoś mógłby rozwinąć "o co chodzi" z tym zewnętrznym playerem? Programowy, czy sprzętowy? Jeśli kupić, to gdzie i jaki?
Napisał rafcio76r
... Jeśli ktoś jest zainteresowany Panasem i jednocześnie nastawia się na odtwarzanie bogatej biblioteki multimediów z dysków zewn. pod USB, to musi się liczyć z koniecznością dokupienia playera zewn., ponieważ:
- po podpięciu dysku w menu playera panuje totalny chaos (wszystkie pliki wrzucone do jednego worka),
- brak obsługi DTS-u w multimediach.
Nie wiem jak w tym modelu, ale w moim DT60 z 2013r. (oraz o ile mi wiadomo w wielu innych modelach Panasa), że tak napiszę: w ludzki sposób są czytane katalogi/pliki przez DLNA. Nie wiem dlaczego zastosowali inny sposób wyświetlania/nawigacji multimediów z nośników podłączanych przez USB. Lecz DLNA to trochę inny temat, wymaga posiadania/postawienia serwera (choćby na jakimś kompie/laptopie), oraz także nie załatwia odtwarzania mnogiej liczby formatów.<...>Wolałbym aktualizację programowego, lub inny programowy, z lepszą organizacją multimediów.
ja tez zastanawiam sie nad tymi modelami philips 7601 chyba odpada a co myslisz o sonym 9305Ponoć 65DX750 i 65DX780 jest direct led, czy ktoś z kolegów wie ile ten model w 65 calach ma stref ? Gdzieś na forum brytyjskim wyczytałem że 32
ale nie wiem czy to prawda .