stasiof
Member
28 lipca TV pobrał aktualizację oprogramowania. wszystkie funkcje obrazu dla Xbox series X już są odfajkowane na zielono, pograłem z włączonym Dolby Vision i jest super.
Wersja aktualizacji oprogramowania ?
28 lipca TV pobrał aktualizację oprogramowania. wszystkie funkcje obrazu dla Xbox series X już są odfajkowane na zielono, pograłem z włączonym Dolby Vision i jest super.
wersja aktualizacji oprogramowania ?
Też jestem bardzo ciekawy bloomingu, kiki jak możesz to sprawdź na serialu The Expanse s05e05 ok 42min jest to serial Amazon. Scena jest z gwiazdami i na c825 lokalne wygaszanie nie daje rady. Jestem bardzo ciekaw jak to wygląda w c835....
Co masz na myśli nie daje rady? Oglądasz to z hdr na amazonie? Na jakich ustawieniach obrazu TV?
Włączyłem właśnie plik z hdr 5gb przez ezre i nie bardzo wiem o co chodzi bo u mnie wyglądało bardzo dobrze
Zobaczę jeszcze za dwie godziny jak się zrobi ciemno za oknem
Nie mam Amazona, a może inny materiał.
Nie mam Amazona, a może inny materiał.
włącz sobie tą scenę jak jest ciemno zobaczysz jak działa lokalne ściemnianie. Oczywiście musisz mieć włączone w ustawieniach lokalne ściemnianie. Widać jasne plamy przeskakujące po gwiazdach. I jestem bardzo bardzo ciekawy jak to wygląda na c835.