Za 2,3k? Warto!To warto tego tytułowego Panasonica w 58 calach za 2,3kzł czy nie bardzo?
Za 2,3k? Warto!To warto tego tytułowego Panasonica w 58 calach za 2,3kzł czy nie bardzo?
Tak, kosztuje 2349 zł i się nad nim zastanawiam. Panasonic 58JX810E.Za 2,3k? Warto!
To dobrze, bo ktoś gdzieś pisał, że w Turcji w fabryce Vestela, a ja już mam mojego Vestela (Toshiba) dosyć.Zdaje się, że w Pilźnie
ale głowy nie dam, najwyżej odeśleszTo dobrze, bo ktoś gdzieś pisał, że w Turcji w fabryce Vestela, a ja już mam mojego Vestela (Toshiba) dosyć.
Panasonic jest w MM za 2299 zł to brać?![]()
Właśnie na pepper ktoś pisał, że teraz robią w Vestelu w Turcji. Kwestia tylko od kiedy.
Nie widzę całego artykułu, tylko, że do 31 marca 2022 pracę straci set osób. Czyli Panasonic z 2021 powinien być robiony jeszcze tam.Tam jest napisane kiedy wstrzymali produkcję w Pilźnie.
JX940 na 100% Czechy. Tym niemniej bedziesz miał na telewizorze info. Jak będzie Turcja to odeślesz i tyle.Nie widzę całego artykułu, tylko, że do 31 marca 2022 pracę straci set osób. Czyli Panasonic z 2021 powinien być robiony jeszcze tam.
Panasonic nie podaje?Producent na telewizorze nie podaje miejsca produkcji.