Witam posiadam telewizor LG który jest podłączony do netia spot. Posiadam również dysk zewnętrzny 2TB. Problem polega na tym, że po podłączeniu dysku do tv wszystko pięknie chodzi(filmy muzyka, zdjęcia) Natomiast po podłączeniu tego dysku do natia spot pojawia się problem. Telewizor widzi dysk i pliki na nim, odtwarza muzykę i zdjęcia jednak nie mogę odtworzyć żadnego filmu. po kliknięciu na film jest przez chwile napis że się ładuję a następnie że wystąpił problem i urządzenie jest odłączone.
Do tego wszystkiego podłączony jest po wifi laptop. Po wyborze dlna pojawia się netia spot i laptop, po wybraniu laptopa i włączeniu filmu odtwarza przez 3 min po czym jest napis ładowanie i przechodzi do następnego pliku(filmu).
Przeszukałem internet i nie znalazłem podobnego problemu, zaczynam wątpić w sprawność tego DLNA
Dzięki za pomoc.
Do tego wszystkiego podłączony jest po wifi laptop. Po wyborze dlna pojawia się netia spot i laptop, po wybraniu laptopa i włączeniu filmu odtwarza przez 3 min po czym jest napis ładowanie i przechodzi do następnego pliku(filmu).
Przeszukałem internet i nie znalazłem podobnego problemu, zaczynam wątpić w sprawność tego DLNA
Dzięki za pomoc.