Ja tez dopisze swoje 3 grosze, gdyz mam juz ten tv od paru dni
- OBRAZ - bardzo ladne kolory, w dzien da sie bez problemu ogladac, choc ta czern moglaby byc jednak czarniejsza.
- SMARTTV - bardzo ladnie wszystko dziala, z flashem radzi sobie bez problemu. Niestety nie odtwarza napisow w formacie MPL2 i trzeba konwertowac do MicroDVD lub srt. Divx nie mialem okazji sprawdzic z tym przesunieciem czasowym.
- OKULARY - moze oryginalne LG sie komunikuja przez bluetooth, ale napewno nie te co mam ja. Mam najtansze samsunga, model z tego roku czyli SSG-5100GB, dalem za sztuke 69zl. Na pudelku jest znaczek RF, czyli znak ze komunikacja radiowa. Jak siedzialem na kanapie w odleglosci ok 3m to za nic sie nie chcialy polaczyc i juz myslalem ze nie dzialaja z tym modelem. W odleglosci 50cm od tv podlaczaja sie w kilka sekund i pozniej juz dzialaja bez problemu z wiekszej odleglosci. Takze smialo mozna brac, 3 sztuki w cenie 1 sztuki LG.
- KONSOLA (PS3) - nie zauwazylem zadnego opoznienia, gra sie bardzo przyjemnie i komfortowo.
Ogolnie z TV jestem bardzo zadowolony i uwazam ze byl to udany zakup. Mam nadzieje ze jakas aktualizacja oprogramowania wyeliminuje niedociagniecia z napisami. Wiekszosc funkcji jeszcze nie sprawdzilem, jak cos fajnego znajde to napewno napisze
Musze wymienic kabel zasilajacy bo przy montazu sciennym to ten co dali z tv to jakas porazka taki krotki. Instrukcja to tez kpina, bo nie ma wogole opisu opcji i ustawien z menu, wszystko trzeba probowac samemu.
Ah i bym zapomnial, piwo dla tego co powie gdzie i za ile mozna kupic ten magic pen ?? Bo mi to wyglada na akcesorium widmo, co kazdy slyszal ale nikt nie widzial