Telewizor LED 26' max 1300zł

tomohozo

New member
Witam serdecznie, stoję przed kupnem telewizora, koniecznie musi być LED, a że mam z tym problem, proszę Was o pomoc ;)

Pozwoliłem sobie skorzystać ze szablonu:

mały pokój, odległość od ekranu 2,5m, słońce świeci z prawej strony (okno), pokój 15m2, obecnie mam malutki z philipsa nie nadający się do niczego, najczęściej oglądam tvn24, polsat, tvn, viva, mtv, eurosport, polsat sport, więcej czasu oglądam telewizję wieczorem, preferowana wielkość telewizora to 26-28 cali, preferowana marka - samsung, sony, lg, do telewizora będzie podpięta telewizja hd z UPC, 75% do telewizji, 5% do radia, 20% do PS3, siedzę na wprost telewizora, wifi nie jest raczej ważne ale miło byłoby gdyby było, usb powinno mieć czytanie filmów, bardzo ważne: telewizor musi wisieć na ścianie. Super by było gdyby był full hd.

Bardzo serdecznie proszę o pomoc, cena maksymalnie 1300zł :-o

don111

Banned
nie masz miejsca na większy telewizor ? z 2,5m to nawet 32' będzie za mały do SD, o HD czy grach na konsoli już nawet nie wspominam, bo tu będzie duży niedosyt nawet na 42'

tomohozo

New member
Obliczyłem to ponownie, więc 32 cale wystarczą. Zrobię tak, że będzie 1,5m odległości.

Zresztą u mnie wygląda to tak, że mam biurko, na biurku laptopa, i na ścianie chce zamontować telewizor (wiadomo, że nie będę oglądać tv z krzesła, które jest 50cm od ściany, tylko z kanapy, która jest metr od krzesła). Więc 32 calówki do 1300zł gdzieś jakby ktoś mógł polecić...

Do góry