Chcę kupić 2 telewizory.
Jeden do salonu oraz drugi do sypialni.
Ten w salonie będzie wbudowany w zabudowę stolarską, drugi będzie na ścianie, na przeciwko łóżka.
Żyję już przeszło 7-8 lat bez telewizora, jednak kupiłem mieszkanie i chcę je wyposażyć w telewizory.
Dlatego proszę Was o pomoc, jako ludzi z forum telewizorowego.
Przez ten okres, gdy żyłem bez TV, korzystałem z aplikacji Kodi, z wtyczką TV Polska.
Wtyczka ta, dawała możliwość oglądania na komputerze programów VOD różnych polskich platform. Tam były w sumie wszystkie programy, które leciały w TV oprócz filmów. I to BEZ REKLAM - co jest ważne.
Dlatego chciałbym kupić takie telewizory, które by obsługiwały Kodiego oraz możliwość instalacji wtyczek na nim.
Czy to jest w ogóle możliwe?
Dodam, że kompletnie nie znam się na TV, za to znam się na komputerach.
Pytałem się gostka z RTV Euro AGD, ale ten nie wiedział o co mi chodzi
Dodam, że TV w salonie ma być duży, ma mieć ok 50cali.
TV w sypialni średnio-duży, żeby można było spokojnie oglądać z łóżka.
Dodatkowo, jak już temat poruszam, czy mógłbym prosić w ogóle o typy TV, jakie mógłbym kupić?
Intuicja podpowiada mi, że ma to być TV LCD, firmy typu Phillips, Panasonic może Sony.
Dziękuję wszystkim za pomoc.:blagam:
Aha, i jeszcze jedno, TV muszą obsługiwać protokoły: Direct-WiFi (jakby były TV z wbudowanym Intel Unite to byłoby super)
Jeden do salonu oraz drugi do sypialni.
Ten w salonie będzie wbudowany w zabudowę stolarską, drugi będzie na ścianie, na przeciwko łóżka.
Żyję już przeszło 7-8 lat bez telewizora, jednak kupiłem mieszkanie i chcę je wyposażyć w telewizory.
Dlatego proszę Was o pomoc, jako ludzi z forum telewizorowego.
Przez ten okres, gdy żyłem bez TV, korzystałem z aplikacji Kodi, z wtyczką TV Polska.
Wtyczka ta, dawała możliwość oglądania na komputerze programów VOD różnych polskich platform. Tam były w sumie wszystkie programy, które leciały w TV oprócz filmów. I to BEZ REKLAM - co jest ważne.
Dlatego chciałbym kupić takie telewizory, które by obsługiwały Kodiego oraz możliwość instalacji wtyczek na nim.
Czy to jest w ogóle możliwe?
Dodam, że kompletnie nie znam się na TV, za to znam się na komputerach.
Pytałem się gostka z RTV Euro AGD, ale ten nie wiedział o co mi chodzi

Dodam, że TV w salonie ma być duży, ma mieć ok 50cali.
TV w sypialni średnio-duży, żeby można było spokojnie oglądać z łóżka.
Dodatkowo, jak już temat poruszam, czy mógłbym prosić w ogóle o typy TV, jakie mógłbym kupić?
Intuicja podpowiada mi, że ma to być TV LCD, firmy typu Phillips, Panasonic może Sony.
Dziękuję wszystkim za pomoc.:blagam:
Aha, i jeszcze jedno, TV muszą obsługiwać protokoły: Direct-WiFi (jakby były TV z wbudowanym Intel Unite to byłoby super)
Ostatnia edycja: