Witam uprzejmie ,
Jeśli masz na myśli soft PGK4.421EUA , data wydania 05/06/2014 ,
to wprowadza on : poprawia wydajność TV.(improves the TV performance)
Pozdrawiam,
accu
:kom:
Teraz mam końcówkę 430, a na stronie Sony brak info
Witam uprzejmie ,
Jeśli masz na myśli soft PGK4.421EUA , data wydania 05/06/2014 ,
to wprowadza on : poprawia wydajność TV.(improves the TV performance)
Pozdrawiam,
accu
Witam uprzejmie,
Jest informacja dotycząca tej wersji oprogramowania tj . PGK.4.430EUA z dnia 23/06/2014.
Poprawia wydajność aplikacji sieciowych i funkcji przy użyciu CAM.
(Improves the performance of Network Applications and the function when using CAM)
Pozdrawiam,
accu
Witam uprzejmie,
Firma Sony wydała 9 lipca 2014 r . wydała ważną aktualizację oprogramowania układowego dla
telewizorów Ultra HD , które weszły na rynek w 2014 r . (wszystkie serie z końcówką B )Dzięki
niej telewizory te mają podwójny tuner .
Sony ĺbner nu for twin-tuner i nye 4K-skćrme - FlatpanelsDK
Jaka szkoda , że seria W905A z 2013 r.nie otrzymała takiej aktualizacji oprogramowania układowego .
Można by było jednocześnie nagrywać i oglądać inny program.
Pozdrawiam,
accu
Witam.Wyszło nowe oprogramowanie do serii W905A o nr PKG4.440EUA ,ale to co poprawia z tego co znalazłem to:wydajność i stabilność funkcji internetowych,stabilność odtwarzania dźwięku z odtwarzacza ™ Blu-ray Disc przy użyciu connection.Improves HDMI funkcji logowania dla usługi telefonicznej internetowej Skype oraz
poprawia stabilność dublowanie funkcji ekranu.
PS.Chyba raczej nie doczekamy się aktualizacji oprogramowania układowego!Wielka szkoda.Pozdrawiam.
Witam.Wyszło nowe oprogramowanie do serii W905A o nr PKG4.440EUA ,ale to co poprawia z tego co znalazłem to:wydajność i stabilność funkcji internetowych,stabilność odtwarzania dźwięku z odtwarzacza ™ Blu-ray Disc przy użyciu connection.Improves HDMI funkcji logowania dla usługi telefonicznej ® internetowej Skype oraz
poprawia stabilność dublowanie funkcji ekranu.
PS.Chyba raczej nie doczekamy się aktualizacji oprogramowania układowego!Wielka szkoda.Pozdrawiam.
Sebek74- wyświetlił mi się komunikat na TV, że do pobrania jest nowa wersja oprogramowania, zatwierdziłem i mam problem teraz, bo nie mogę się cofnąć do poprzedniej wersji. Czekam teraz na serwis, co mi powiedzą.
Na witrynie Sony wciąż widnieje do pobrania PKG4.430EUA. TV sam Ci zaktualizował na 440kę, czy cofnęli wersję na witrynie z powodu problemów?
Witam.Pojawiło się nowe oprogramowanie do serii W905A o nr PKG4.451EUA ,ale co zostało poprawione albo zwalone,tego to najstarsi górale nie wiedzą?Praktycznie brak informacji o tym sofcie.
Pozdrawiam.
Witam uprzejmie ,
2. Improves the recording functionality ( including the twin tuner recording function ).
Data wydania : 14/07/2014
Pozdrawiam,
accu
Czyli można nagrywać jeden program i jednocześnie oglądać inny ?