dzięki kolego tylko że ja mam problem z długością kabla od TV do zasilacza w tej chwili gdy TV jest powieszony zasilacz wisi w pozycji pionowej za szafką i brakuje jakieś 60 cm żebym mógł i schować ten kabel od telewizora i żeby zasilacz leżał poziomo pod szafkąKup sobie dłuższą ósemkę,
Np. KZ10 KABEL ZASILAJĄCY ÓSEMKA JAMNIK KASPRZAK 1,5 m (4858659460) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Wytalkowane z GT-I9100
Jeszcze jedno pytanie, jaki wieszak pasuje do tego tv, bo ten od sony to oni sobie wsadzić mogą![]()
dlaczego Sony wycofało sie w tym modelu z umieszczania otworów z tyłu żeby pasowały wieszaki różnych firm nie wiem???? .Natomiast ja miałem wieszak na ścianie vesa na którym wisiał też Soniak tylko 40 cali myślałem że powieszę nowy nabytek na nim i lipaJa zamierzam wieszać (tymczasowo stoi na komodzie) na ścianie G-K za pomocą uchwytu (VESA) regulowalnego w poziomie i pionie z wykorzystaniem tulejek kompensujących nierówność tylnej ściany...
Ale to kwestia "wczesnej" wiosny gdyż wówczas będzie malowanie saloonu![]()
przyjacielu a jak założysz te tulejki zamocujesz na ścianie i odpukać TV spadnie gdzie wtedy szukać gwarancji skoro Sony nie dopuszcza montażu innego wieszaka jak swój fabryczny....????? Wydaje mi sie że jest to montaż na własne ryzykoJa zamierzam wieszać (tymczasowo stoi na komodzie) na ścianie G-K za pomocą uchwytu (VESA) regulowalnego w poziomie i pionie z wykorzystaniem tulejek kompensujących nierówność tylnej ściany...
Ale to kwestia "wczesnej" wiosny gdyż wówczas będzie malowanie saloonu![]()
jeżeli chodzi o Sony 829 B to sport i dodatkowo funkcja na pilocie fotbool na najwyższym poziomie ja jestem bardzo zadowolony natomiast nie mam porównania jak to wygląda w ToshibiePanowie sorry ze nie w temacie ale zastanawiam się nad tym soniaczem i Tosbibą w wersjii L7453, czy i co bd w tym modelu lepsze od ww Tośki, mowa o kanałach SD z NC+ , w głównej mierze jestem nastawiony na Sport . Z góry dzieki za wasze komentarze które beda podpowiadać "ZA" i "PRZECIW" .![]()
jeżeli chodzi o Sony 829 B to sport i dodatkowo funkcja na pilocie fotbool na najwyższym poziomie ja jestem bardzo zadowolony natomiast nie mam porównania jak to wygląda w Toshibie
wcale nie musisz dopłacać 400 zł ja kupiłem 829B za 3490Pytanie mamOpłaca się kupić model 815b nowy za 3399 czy lepiej dołożyć te 400 PLN i kupić 829b ? Pierwszy w sklepie dla idiotów, drugi w EURO.
Zastanawiałem się jeszcze nad Philipsem 47PFS7509, ale praktycznie nigdzie go nie ma no i jednak ma matrycę IPS. Co doradzicie ?![]()
he he he dokładnie nie ma ryzyka nie ma zabawy ja narazie jeszcze zaglądam do tyłu czy te 2 śrubki w tej obudowie jeszcze są ale jak kiedyś by ich nie było to dopiero będzie zabawa ,ale wtedy mam jakiś punkt zaczepienia do producenta bo gwarantował że takie mocowanie wystarczyOczywiście. To bedzie moje ryzyko. A jak nie ma ryzyka - nie ma zabawy
Wytalkowane z GT-I9100
Ale ja chce kupić ten TV w sklepie najpierw go przetestowawszy, a we Wrocławiu nie znalazłem nigdzie taniej.wcale nie musisz dopłacać 400 zł ja kupiłem 829B za 3490a to już tylko 150 zł różnicy dlatego nie zastanawiaj się bierz 829 B
![]()
wcale nie musisz dopłacać 400 zł ja kupiłem 829B za 3490a to już tylko 150 zł różnicy dlatego nie zastanawiaj się bierz 829 B
![]()
przetestuj w sklepie a kup tam gdzie taniej ja kupiłem na agito pl 11.12 i dałem 3490 jest opcja 15 zł kosztuje że jak coś nie halo to takie ubezpieczenie gdyby coś nie grało przyjeżdzają zabierają sprzęt i przywożą nowy z kurierem się umawiasz że po sprawdzeniu dajesz mu znać czy wszystko ok -szkoda kasy przepłacać w sklepie ja dotychczas wszystko kupowałem w sklepach jeżeli chodzi o sprzęt w tym roku pierwszy raz kupiłem przez neta i nie żałujęAle ja chce kupić ten TV w sklepie najpierw go przetestowawszy, a we Wrocławiu nie znalazłem nigdzie taniej.
przyjacielu ja częściowo też na raty i 0 % odsetek warunek 10 ratJak się ma gotóweczkę to się można bawić.
Ja wziąłem na raty 0% + gwarancję na 5 lat
Wytalkowane z GT-I9100