Panowie i Panie cofam to co napisałem, po weekendzie 50 wydaje mi się za mała.
TV - dobrze się ogląda z 2,5 metra. Wystarczająca odległość, była to kwestia przyzwyczajenia.
Filmy Ful HD, HD i komputer z 2 metrów rewelacja.
Podłączyłem kompa, podzieliłem ekran.
Telewizor śmiga w Ful HD, dobrze sprawuje się jako monitor.
Plusy:
1. Bardzo czuły odbiornik- bez podłączenia anteny na samym kablu działy mi prawie wszystkie kanały, na malutkiej antenie pokojowej już wszystkie naziemne (wcześniej tak nie było).
2. Super obraz.
3. 3d Ful HD - podoba mi się.
4. Super przyjemnie się gra z kompa, żyleta obraz. Nareszcie można poczuć przestrzeń, obraz się rusza a ty stoisz (przy graniu z 1,2 metra trochę błędnik szaleje

). Nie stwierdziłem opóźnienia w obrazie.
5. Dosyć dobrze chodzą aplikacje z neta, w niektórych można skalować obraz, przydatne przy kiepskiej jakości materiału.
6. Filmy z dysku i komputera żyleta, (napisy z dysku nie wszystkie rozpoznaje).
7. Automatyczna aktualizacja softu, (jest już pierwsza poprawka).
Minusy:
1. Na czarnym ekranie zauważyłem lekkie rozjaśnienia po prawej stronie. Nie widać podczas oglądania.
2. Nie znalazłem ekspropriacji podłączonych dysków (właśnie znalazłem w manuału, wieczorem sprawdzę i dam znać czy działa) . Można wybrać albo zdjęcia, filmy i muzykę. Na razie kiepsko to chodzi. Po podłączeniu dużego dysku zaczytuje tylko pierwszą stronę na kolejnej staje i nie odczytuje. Jeżeli tego nie zmienią to będzie porażka. Na dysku mam kilka tysięcy zdjęć, jak miał bym przewijać wszystkie do momentu których chcę oglądać dnia by mi nie starczyło.
3. Moja mysz po podłączeniu nie chodzi. (możesz podać jaką masz mysz i gdzie podłączyłeś, czy trzeb ja konfigurować?).
4. Po włączeniu trzeba trochę poczekać aż smart się "wgra".
5. Trochę mógł by być bliże ściany - Uchwyt jest taki sobie, ale to szczegół.
6. Brak pilota dotykowego w zestawie.
PS. Jeżeli ktoś wie czy da się podłączyć zwykłą kamerę i klawiaturę będę wdzięczny.