Telewizor firmy LCD firmy Philips 46PFL9707 -

accu

New member
Bez reklam
Witam,

Prawdopodobnie "flagowym" modelem firmy Philips w roku 2012 r. będzie telewizor LCD LED Philips 46PFL9707 z serii Moth Eye II z matrycą firmy Sharp , z zaawansowaną kontrolą podświetlenia
prawdopodobnie 224 stref , które kontrolowane będą niezależnie (lokalnie).Myślę ,że ten model
będzie zaprezentowany w Berlinie , na IFA 2012 r , 31 sierpnia - 5 września.:D

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

Ostatnia edycja:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Co roku najwyższy model wchodzi w tym terminie, więc i tego roku powinno być podobnie. Jeśli jeszcze poprawili jakość poprzednika to nie zdziwię się że kolejny raz otrzyma Eisę.

Musio1968

Member
Bez reklam
Co roku najwyższy model wchodzi w tym terminie, więc i tego roku powinno być podobnie. Jeśli jeszcze poprawili jakość poprzednika to nie zdziwię się że kolejny raz otrzyma Eisę.

Kiki - mam pytanie, czy warto kupować Philipsa po wejściu chińczyków, bo może ta firma wycofa się z rynku TV ? Mam na oku model 46PFL9706K ale nie wiem czy warto kupić bo jeśli firma zniknie z rynku to może być problem z serwisem.:hmm:

accu

New member
Bez reklam
Ale cena pewnie tego LCD bedzie z KOSMOSU...:mrgreen:

Witam,

Wpierw należy poczekać do zaprezentowania tego modelu telewizora firmy TPVision-Philips w Berlinie.
Prawdopodobnie będzie wyprodukowany na Węgrzech .
Dopiero wtedy będziesz mógł "martwić się" o jego wysoką cenę.:|
Nie ukrywam ,że jestem zainteresowany tym modelem. Jest w moim kręgu zainteresowania , obok
telewizora firmy Sony 46 HX855 i Philips 55 PFL8007K .

accu

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Accu ale 9707 bedzie tylko w 46 calach? Kiki czy cos poprawia czy te znie poprawia w tym tv to i tak Eise dostanie ten tv to jest pewne ..... chcesz sie zalozyc ? :)
Lolek

Musio1968

Member
Bez reklam
Fajnie że jednak Philips przetrwał tą burzę z chińczykami ale obawiam się że jakość produktów może ulec pogorszeniu bo będą ciąć koszty :cool:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Nie ma żadnych obaw. Biuro w Belgii działa cały czas.
Jest odwrotnie. Bo firma ma teraz dużo kasy i stać ją na eksperymenty i nowe badania. Widać to po polepszającej się jakości, po nowych modelach , po nowych zapowiedziach.

accu

New member
Bez reklam
Accu ale 9707 bedzie tylko w 46 calach? Kiki czy cos poprawia czy te znie poprawia w tym tv to i tak Eise dostanie ten tv to jest pewne ..... chcesz sie zalozyc ? :)
Lolek

Witam,

Prawdopodobnie firma TPVision-Philips w tym roku w serii 9XX7 zaprezentuje telewizor o przekątnej
ekranu 60 cali - Philips 60PFL9607 .

accu

peterka1000

Member
Bez reklam
Z ceną zapewne jak to będzie full led i przy takiej przekatnej minimum 500 stref . To cena będzie zapewne zaporowa na poziomie 17000 zł lekko licząc . Lub Philips pójdzie w ślady reszty i będzie to EDGE LED , cena spadnie ale produkt już nie będzie flagowy . :) I tak źle i tak niedobrze . :)

accu

New member
Bez reklam
Witam,

Myślę ,że telewizor Philips 60PFL9607 nie będzie"topowym" tej firmy , ale będzie jednak prawdopodobnie "oszczędnościowym" Full LED .

accu

Ostatnia edycja:

accu

New member
Bez reklam
Witam,

Miła wiadomość.
Potwierdza się wiadomość , o której wcześniej pisałem ,że "topowym" modelem serii 9000 firmy Philips będzie telewizor LCD Full LED w wielkości przekątnej ekranu 46 cali Philips 46PFL9707.:-| Czy rzeczywiście będzie dostępny w lipcu,tutaj
niestety mam obawy , że jednak nie. No ale pożyjemy i zobaczymy jak będzie w rzeczywistości.
Na mojej liście zakupów późną jesienią jest jednym z trzech telewizorów , które wchodzą w rachubę.

accu

Ostatnia edycja:

accu

New member
Bez reklam
Witam,

Potwierdza się wiadomość , że możliwość zakupu telewizora firmy Philips 46PFL9707 będzie dopiero jesienią 2012 r.
Trzeba się " uzbroić" w cierpliwość i......czekać.

accu

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jak bedzie w lipcu 8007 to bedzie dobrze...... a 9007 to jak piszesz mysle ze jesien , niestety philips nic si eie uczy i dalej robi ten sam blad czyli za pozno wprowadza swoje nowosci w stosunku do konkurencji.
Lolek

accu

New member
Bez reklam
Witam,

Jak dla mnie to w tym roku do ewentualnego zakupu pozostają dwa telewizory :
1) telewizor firmy Sony seria HX855 wielkość przekątnej ekranu 46" lub 55" , który powinien być
dostępny w Polsce na przełomie sierpnia / września.(oczywiście w innych krajach Europy jest
dostępny )
2) telewizor firmy Philips seria 9707 wielkość przekątnej ekranu 46" , który będzie dostępny
jesienią , ale ze względu na cenę i ewentualne usterki w oprogramowaniu, jakie mogą wystąpić ,jak przy serii 8007 trzeba poczekać na późniejsze partie wyprodukowanych telewizorów.
No pora oglądać dalej mecz kobiet w piłce nożnej USA-Francja .Olimpiada zaczęta. Będą emocje.
Przepraszam za tą małą "wrzutkę" nie na temat.
Panie.... to dopiero potrafią dostarczyć wrażeń.:smile:

accu

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Bardzo ciekawe jest to ze ludzi ektorzy beda chcieli kupic nowy tv serii 9 beda mieli niezly zgryz bo beda sie zastanawiac wlasnie nad tym czy czekac az wyjda pozniejsze serie czy od razu kupic ale obawiam sie ze tak jak piszesz, moze byc tak ze beda czekac patrzac na to co sie dzieje z seria 8.
Lolek

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Możesz spać spokojnie. Mam model 8007 i gra rewelacyjnie i nic się nie dzieje.
Zakładam że 9007 to będzie Champion .

Do góry