Telewizor do sypialni - max 43" max ok 2000 zł

arybek

New member
Dzień dobry,

Poszukuję telewizora do sypialni, maksymalnie 43", z android tv (słyszałem, że inne systemy niezbyt są użyteczne) i z rozdzielczością 4k.
To niższy priorytet, ale może też wpasuje się w wymogi, by miał białą/srebrną ramkę matrycy.
Używany będzie do tv naziemnej, netflix, telewizja internetowa.

Z góry dziękuję za pomoc. :)

--
Pozdrawiam,
Artur.

Paździoch1

Klub HDTV.com.pl
VIP
Może już coś z nowej serii 5 na końcu na 2020 rok np. 43PUS8505/12 lub4 3PUS8545/12 z nowym pilotem

43-PUS8545-12-RCP-global-001.jpg

W nowych działa już Polsat News poprzez HbbTV w naziemnej telewizji cyfrowej, w tych z 2019 jeszcze nie dziala i dopiero Philips szuka błędu, ale też ma działać.

Ostatnia edycja:

arybek

New member
Dobry wieczór,

Dziękuję bardzo za odpowiedź.

Polecany model 43PUS7304 mogę kupić za 1800 zł, a 43PUS8505/12 kosztuje 2999 zł, warto aż tyle dopłacać do nowszego modelu, aż tyle w nim jest zmian wartych uwagi?

Dysponuje ktoś zniżkami dla forumowiczów na zakup TV?

posmak77

Member
W specyfikacji różni się większą ilością RAM oraz lepszym GPU. Ale widziałem screeny od osób które kupiły nowszy model i okazuje się że jest ten sam GPU czyli G51 i ram ma tylko 2GB czyli tyle samo . Ciekawe jak dla mnie.
A z tego co mi wiadomo różni się tylko matryca, bo w nowszym jest 10bit a w starszym 8bit+frc, ale jak to inaczej sprawdzić to nie wiem bo patrząc na ciekawą sytuacje z RAM i GPU to może być różnie.

Do góry