Telewizor do salonu 65

bkostrzewa

New member
Witam
Przez dłuższy czas nosze sie z zamiarem zakupu tv. Szukam czegos w 65 calach.
Bardzo nie podoba mi sie obraz na lcdekach a na oleda w tych gabarytach mnie nie stac. Na tv moge wydac tak kolo 11.000 max. Zastanawialem sie nad modelem panasonica ax900 bo ma podobno zblizony obraz do plazm.zależy mi na czerni, odwzorowaniu kolorów,dobrym skalowaniu obrazu, tv podłączony pod nc i komputer plus gry.Niestety ten model zniknął z półek sklepowych. Co radzicie , kupic używaną plazme 65vt czy czekac na nastepny model panasa, lub jakis inny tv w tym przedziale cenowym?
Pozdrawiam forumowiczów

RHJG

New member
Bez reklam
Witam poczekaj na Panasonic DX900 (następca AX900) będzie super tylko nie mam pojęcia jak będzie cena ?

bkostrzewa

New member
Dzieki za odpowiedz. Generalnie napaliłem sie na ten model ax900 i pojechalem do Warszawy obejżeć jak gra bo znalazłem poekspozycyjny model w dobrej cenie. Jednak jak go zobaczylem opadły mi ręce... na matrycy poziome paski na jednolitym jasnym tle i kilkanaście punktów na dole ekranu które wyglądają jak wypalone diody podświetlenia matrycy... bardzo widoczne nawet przy dynamicznym materiale.Nie spodziewałbym sie takiej wady w tv za 2000zl. masakra. Ciesze sie że poczytałem wczesniej opinie na forum i pojechałem zobaczyc tv na wlasne oczy. Mam nadzieje że poprawią to w tym nowym modelu.

Do góry