Telewizor do 3500 zł - 50" i więcej

Pencu$

New member
Telewizor do 3500 zł 46" i więcej

Witam wszystkich :)
Przymierzam się do kupna tv i przed zakupem chciałbym poprosić o pomoc w doborze konkretnego modelu. TV będzie służył głównie do oglądania filmów. Odległość od tv będzie wynosiła około 3-3,5m.
Kwota jaką dysponuje to 3500zł i nie mam nic przeciwko jak znajdzie się TV troche tańszy :)

Edit:
Zmiana przekątnej ekranu na mniejszą bo jak kiki pisze 50" w tej cenie nie dostane :( więc może 46" by się znalazło w tej cenie?

Ostatnia edycja:

don111

Banned
w tej kwocie można mieć Panasonic 50G30, do filmów idealny wybór, jedynie topowe LED za grube pieniądze mogą tutaj dorównać dobrej plaźmie

Pencu$

New member
tak czytam forum i mam pytanie czy model Samsung UE46D5000 lub UE46D5500 byłby dobrym wyborem?:)

Ostatnia edycja:

martbdg

New member
przeciez to 46 a ty chcesz 50+.......a zmieniłeś tytuł tematu. Model który podałeś ma chyba 50 hZ ale obraz ma całkiem całkiem.. do 3.500 dostaniesz chyba cos o wiele lepszego..

Pencu$

New member
zmieniłem tytuł bo kiki pisał że w tej cenie 50" nie dostane, tak zrozumiałem :) to w tej cenie jaki model 46" byłby lepszy od tego samsunga?

martbdg

New member
Zajrzyj do mojego tematu..też jestem na etapie poszukiwań 46'. Byłem dzisiaj w Saturnie i z TV LED największe wrażenie zrobił Sharp LC-46LE814E obraz brzytwa. I chyba ten model właśnie kupię..

martbdg

New member
Hm..co jeszcze zwróciło moja uwagę to Samsung PS51D550
Obraz porównywalny z Sharpem..ale to plazma więc jak tu piszą nadal jest możliwość występowania "duchów" na ekranie..nie wiem sam co o tym myśleć..
Panas 50g30 odpadł w przedbiegach słaby i ciemny obraz, nawet po zabawie ustawieniami obrazu - w porównaniu z LEDami to wypadł słabo

Ostatnia edycja:

Pencu$

New member
Dziekuje za odpowiedzi :) najbardziej spodobały mi się Samsung 46D5500 i Sharp LC-46LE814E. Przed zakupem sprawdze je w sklepie i myśle że wybiorę któregoś z tych dwóch :)

Do góry