Ragnarsson
New member
Witam, jestem nowy na tym forum, więc nie wiem dokładnie czy wybrałem dobry dział. Polecono mi tę stronę, jako jeden z lepszych serwisów o tematyce TV, więc może akurat pomożecie w poszukiwaniu. Dodam, że nie znam się zbytnio na telewizorach.
Szukam telewizora do Playstation5, niestety budżet jest dość ograniczony, więc nie liczę na HDMI 2.1
Liczy się dla mnie komfortowa rozgrywka w 60fps'ach w grach fabularnych (nie pogrywam zbyt często w strzelanki czy inne gry multiplayer - stawiam na gry singleplayer).
Telewizor którego poszukuję to co najmniej 42" - obstawiam, że w tej cenie ciężko o 100Hz, jednak byłoby idealnie jeśli coś takiego udałoby się wygrzebać.
Nie mam więcej wymagań - chociaż za tę kwotę to może i tak sporo:
4K 42+ cale
Komfortowa i "ładna" wizualnie rozgrywka w grach jednoosobowych w 4k/60fps
Miły dla oka obraz podczas wieczornego oglądania czegoś na Netflix
Od czasu do czasu jakiś meczyk
Z góry dzięki, i jeśli jest coś nie tak z postem - forma, kryteria etc. to proszę o uwagi, poprawię od razu.
Szukam telewizora do Playstation5, niestety budżet jest dość ograniczony, więc nie liczę na HDMI 2.1
Liczy się dla mnie komfortowa rozgrywka w 60fps'ach w grach fabularnych (nie pogrywam zbyt często w strzelanki czy inne gry multiplayer - stawiam na gry singleplayer).
Telewizor którego poszukuję to co najmniej 42" - obstawiam, że w tej cenie ciężko o 100Hz, jednak byłoby idealnie jeśli coś takiego udałoby się wygrzebać.
Nie mam więcej wymagań - chociaż za tę kwotę to może i tak sporo:
4K 42+ cale
Komfortowa i "ładna" wizualnie rozgrywka w grach jednoosobowych w 4k/60fps
Miły dla oka obraz podczas wieczornego oglądania czegoś na Netflix
Od czasu do czasu jakiś meczyk
Z góry dzięki, i jeśli jest coś nie tak z postem - forma, kryteria etc. to proszę o uwagi, poprawię od razu.

Ostatnia edycja: