Telewizor do 1000zł

Funshy

New member
Hmm to chyba gdzieś mnie wprowadzili błąd albo czytałem o innym TV. A ten Panasonic 40AS640 ? Skoro mam niejasności to jednak proszę jeszcze nie zamykać.

Funshy

New member
No właśnie jutro będę jechał przez Koszalin, a w tamtejszym MediaMarkt jest on dostępny więc bym zajechał zobaczyć czy to nówka czy jakiś powystawowy. Cena 1650zł sugeruje że to jednak raczej wystawa. Nawet jeśli chodzi o allegro to idzie go dostać w cenie trochę niższej niż Samsung.

Który z tej dwójki wg. Ciebie lepszy ?

Ostatnia edycja:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Za 1650 zł - płynność - bo natywne 100Hz.
Wyposażenie bo dwa piloty,skalowanie, jakość obrazu w klasie cenowej.

Funshy

New member
Akurat Panasonic, który nie jest tym z Koszalina czyt. zapewne powystawowy kosztuje na allegro ok 1750zł ze sklepu właśnie "allegrowego" więc różnica to już tylko 70zł. Co do wyposażenia to Samsung też ma dwa, a dodatkowo okulary 3D. Skalowanie w sumie naczytałem się różnie ale z tym się zgodzę, bo większość opnii przemawiała za Panasoniciem.
Chyba jednak wezmę Samsunga, bo jednak sprawdzony sklep (agito.pl), a nie jakiś sklep allegro, o którym nikt nigdy nie słyszał i ma 1000 komentarzy. Nie zawiodę się chyba, tym bardziej że raczej jestem mało wymagający w tych kwestiach.
Jeszcze jako że jestem zacofany trochę z wiedzą o TV itp. to czytałem o jakieś możliwości żeby odtwarzać TV bez konieczności podłączania dekodera czy wejścia TV w pobliżu.

Funshy

New member
Sorry że cały czas zawracam głowę ale chcę już podejmować decyzję i zamówić coś. Czy do tej ceny MAX 1800zł znajdę coś lepszego niż Samsung 40H6400? Nie potrzebne są funkcje smart tv czy obraz 3D. Ważne aby była matryca >=100Hz, świetny obraz, USB, HDMI. Ekran 32/42 cale. Może są ubogie w multimedia telewizory z matrycą 100Hz ale tańsze ?
Philips 42PFH5609 też dobry?

Do góry