Telewizor 55" do filmów, gier i multimediów

John_Lenon

New member
Po zdjęciach widać że naprawdę nie jest źle, bardzo prawdopodobne że po wymianie możesz dostać model z gorsza matrycą, do oglądania tzw. spacerowego bardziej się nadaje matryca IPS. VA są to TV dla kinomaniaków, słyszałem też taką propozycję żeby w takich TV obracać uchwyt jak TV wisi albo stopkę, niestety ale w sony nie ma takiej możliwości, po za tym komu by się chciało za każdym razem to robić.

Ostatnia edycja:

bartmeces

Member
Dlaczego słaby cx700 na podobnym forum ************************ chwalą ten model miałem już kupić TCL I teraz sam nie wiem

Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka

kretka

New member
Ok. Może nie jako nekro starego wątku, ale chciałem powiedzieć, że W809C jednak u mnie został :) W użytkowaniu zaobserwowane problemy nie są widoczne, bez względu na to czy mówimy o scenach z jasnych, ciemnych czy kolorowych. Uchwyt też już zamontowany, wszystko wisi, od ściany odstaje to fakt, ale jakoś strasznie mi to nie przeszkadza. Sam uchwyt trochę 'sprężynuje', ale podobno to kwestia dokręcenia śrub, tak twierdzi producent. Przyznaję, że nie zrobiłem tego jeszcze bo wczoraj wróciłem z dwutygodniowego wyjazdu służbowego.

Jak dla mnie ok :)

Następny krok to domowej roboty Ambilight ;)

ps. Widzę, że jak mnie nie było Sony wypuściło update dodający nagrywanie na USB! Yay! :)

Ostatnia edycja:
Do góry