Telewizor 55 cali do 3500 zł.

Romanbdg

New member
Zastanawiam się nad modelem Samsung qled qe5580tat oraz LG 55nano867na. Co.byscie polecili oprócz tych modeli? Istotne jest to, żeby miał 100 Hz oraz szybki Smart.

Petru23

Banned
Na allegro za 3200zl masz 55q80t oraz w media expert wskazany wyżej sony w tej samej cenie.
Sam mam 55q74t, od 80t różni się kilkoma aspektami ale ogólnie podobne modele. Ten sam procesor - bdb skalowanie i ruch.
Co do sony to na forum są głosy o jakiś przycieciach obrazu.

sharezz

New member
no tylko cena kosmos :) poczekaj, one chodziły już taniej, ok 33xx. Mi się udało nawet kupić za niecałe 3 tys.
Bądź też swiadom problemów z tym telewizorem, które ludzie opisują w osobnym wątku. Czyli opóźnienia w dźwieku przez hdmi, randomowe restarty, zawiechy systemu i inne. Nie każdy ma wszystko, niektórzy tylko po jednym z problemów, niektórzy wcale. Jeśli chodzi o obraz i sam system Android to ten Sony jest świetny

kola01

Well-known member
Bez reklam
no tylko cena kosmos :) poczekaj, one chodziły już taniej, ok 33xx. Mi się udało nawet kupić za niecałe 3 tys.
Bądź też swiadom problemów z tym telewizorem, które ludzie opisują w osobnym wątku. Czyli opóźnienia w dźwieku przez hdmi, randomowe restarty, zawiechy systemu i inne. Nie każdy ma wszystko, niektórzy tylko po jednym z problemów, niektórzy wcale. Jeśli chodzi o obraz i sam system Android to ten Sony jest świetny

4 dni temu wyszła aktualizacja oprogramowania z wieloma poprawkami.
https://www.sony.pl/electronics/support/downloads/00017076

Ostatnia edycja:
Do góry