Telewizor 32" do kuchni

blizz

New member
Witam,

Szukam telewizora max 32" do kuchni. Zależy mi przede wszystkim na możliwości zainstalowania na telewizorze Spotify i sparowania z YouTube. Poza tym chciałbym MPEG-4, 2 złącza HDMI, slot USB z opcją nagrywania oglądanego programu na pendrive'a.

Częstotliwość odświeżania chyba nie powinna mieć dla mnie większego znaczenia. Poradźcie mi na co jeszcze zwrócić uwagę.

Chciałbym też zapytać czy istnieją takie małe, a jeśli tak, to ile kosztują, telewizory z prawdziwym LED. Mam laptopa z LED krawędziowym i jest to pic na wodę - chwyt marketingowy. Czarny kolor wyświetla jak zwykły LCD. Mam też Samsunga Galaxy S3 i tam czarny jest wyświetlany tak jak wyłączony wyświetlacz, róznica nie do opisania. Jednak LED to nie jest dla mnie priorytet, zdecydowałbym się na niego gdyby różnica w cenie nie była przytłaczająca.

Budżet - najlepszy stosunek ceny do jakości.

Jakieś pół roku-rok temu polecano mi na tym forum jakiś telewizorek LG 32" Smart TV w dobrej cenie, ale chyba zniknął już z allegro, możliwe że chodziło o 32LN5707. Jaki wybór na ten moment jest najbardziej korzystny?

blizz

New member
Dzięki, sprawdzę go. Na Spotify zależy mi bardzo bo korzystam na komputerze i telefonie, więc mógłbym odtwarzać te same playlisty.

Teraz przyszło mi do głowy, że niegłupim pomysłem jest gdyby posiadał przeglądarkę internetową. Mógłbym bezpośrednio wyświetlać na nim przepisy.

Szukałem modelu, który poleciłeś, ale ciężko go znaleźć. Na allegro nie ma w ogóle, a w Google wyskakuja linki do forów w których była o nim mowa.

Trafiłem przy okazji na SAMSUNG UE32F5500 i chyba go wezmę, jeżeli na horyzoncie nie pojawi się nic ciekawszego. Wydaje się, że ma wszystko, a nawet więcej.

Ostatnia edycja:

blizz

New member
Up, up, to the sky, i belive i can fly.

Czy ktoś może polecić coś lepszego od SAMSUNG UE32F5500 w podobnej cenie? Bo jestem zdecydowany na zakup, przeglądam oferty i nie znalazłem nic ciekawszego.

Do góry