telewizor 32/37" do 2tys, pod PS3

pajgi

New member
Witam
Szukam telewizora o przekątnej nie większej niż 32/37"(odległość z której mam zamiar z niego korzystać to nie więcej niż 1,5m) z przeznaczeniem do grania na konsoli (główny cel zakupu), oglądania filmów z USB, mniej istotna jest możliwość oglądania telewizji internetowej. Budżet szacuje na max. (co podkreślam) 2 tysiące złotych.Acha i żeby koniecznie miał wyjście na słuchawki. Z góry dziękuje za pomoc

pajgi

New member
Dzięki za info, chociaż mam wrażenie, że to raczej reklama producenta niż konkretnego TV odpowiadającego moim potrzebom ;)

don111

Banned
raczej furory nie będzie z Thomsonem, na razie brak jakichkolwiek testów, jaki obraz prezentuje po kalibracji itd, nic w necie na ich temat nie ma
chyba że nastawiacie się i robicie tylko tanie modele dla Kowalskiego i Nowaka, którzy przychodzą do sklepu i wybierają spośród trzech najtańszych tv z wystawy, na podstawie tego co zdołają dostrzec w takich warunkach

pajgi

New member
ArturTCL- pytanie w takim razie, gdzie można kupić i za ile np. taki 32FU5 (mimo wszystko zależy mi na Full HD), bo w sieci nie ma nie tylko testów, ale i żadnych informacji na ten temat?
Żeby ułatwić, dopiszę, że tv ma stać w pokoju raczej przyciemnionym, małym (15m),jakość głośników mnie nie interesuje (tak jak pisałem, będę korzystał ze słuchawek), ważne jest dla mnie, żeby obraz nie smużył i odznaczał się dobrą ostrością.

pajgi

New member
Oglądałem u kolegi niemłody model Samsunga LE40B650T2W,
szukam czegoś nie gorszego, bo ta jakość obrazu i funkcji mi odpowiada(chociaż wolałbym ciut mniejszy TV)

pajgi

New member
A czy ta Toshiba 40RL838 bezie oferowała podobną jakość(nie gorszą) i możliwości jak ten Samsung LE40B650T2W, o którym pisałem wyżej?

Do góry