Jedno piszą, że ma drudzy, że nie ma: / więc jak to j est? teraz tylk o seria Q ma conecta ?????????Czytasz ze zrozumieniem?
Według tej strony https://www.samsung.com/uk/tvs/qledtv-q7fn/QE55Q7FNATXXU/ tegoroczny Q7FN ma skrzynkę One Connect Box, tylko trochę inną niż zeszłoroczny model i kabelek też jest inny.Tak, ale seria Q6 na ten rok nie ma.
Nie wiem jak z siódmą, bo 8 i 9 napewno ma.
A wiesz, że w sklepie się nie porównuję telewizorów? Q6 nie ma One Connect. Chyba rozmawiamy o serii tegorocznejJak nie ma One Conect?
Q6FAM ma Conect, to NU nie ma.
Porównaj sobie oba w sklepie to zobaczysz w czym jest lepszy. Ja nikogo na sile nie będę przekonywał.
Zgadza się, nie porównuje się. Ale w tym wypadku nie trzeba nic testować, podchodzisz i widzisz jakie to gówno ten NU, wiem bo oddałem po dwóch dniach.A wiesz, że w sklepie się nie porównuję telewizorów? Q6 nie ma One Connect. Chyba rozmawiamy o serii tegorocznej![]()
Zgadza się, nie porównuje się. Ale w tym wypadku nie trzeba nic testować, podchodzisz i widzisz jakie to gówno ten NU, wiem bo oddałem po dwóch dniach.
Zeszło roczna seria Q6 miała jeszcze conect, tegoroczna juz nie ma.
Bez obrazumy, ale bardziej ufam testom od MaćkaZgadza się, nie porównuje się. Ale w tym wypadku nie trzeba nic testować, podchodzisz i widzisz jakie to gówno ten NU, wiem bo oddałem po dwóch dniach.
Zeszło roczna seria Q6 miała jeszcze conect, tegoroczna juz nie ma.
Mnie tym nie obrażasz.Bez obrazumy, ale bardziej ufam testom od Maćka![]()