pako_umrzyj
New member
Pojawiła się opcja ubijania procesów w tle?
HBO GO bez zmian?
HBO GO bez zmian?
HBO GO nie działa dalej błąd 5.1
Ubijania aplikacji dalej brak to jest tak jak pisałem tylko nowy numerek bez sensu instalować a następnie wszystko od nowa ustawiać
Czy wersja v511 obsługuje dyski HDD?
Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
Witam. Proszę was o pomoc. Mam problem z rozpoczęciem aktualizacji na Thomsonie 43UC6406. W żaden znajomy mi sposób nie moge zainicjować aktualizacji. Przez opcję aktualizacja lokalna w ustawieniach androida wyskakuje informacja, że USB z pakietem aktualizacyjnym nie jest podłączony. Jak podłączam TV do prądu z wciśniętym środkowym przyciskiem pojawia się logo thomson następnie po prostu uruchamia się android. Pendrive po formacie w fat32. Próbowałem we wszystkich poratch USB, z plikiem w formacie zip jak i rozpakowanym pkg.. i nic. Proszę was o poradę.
Plik nosi nazwę Update.pkg, nazwa pliku zip to po prostu V511.zip, próbowałem na dwóch pendriveach 4 i 16 gb
przycisk naciskam jeszcze przed podłączeniem tv do sieci i trzymam aż do animacji ładowania androida, próbowałem nawet do momentu pełnego uruchomienia systemu, jeden z pendrivów to rzeczywiście był noname, drugi sandisk cruzer switch. Po podłączeniu są one wykrywane przez tv i widoczna jest cała zawartość w np ez explorer. Plik zgrywałem bezpośrednio po formacie bez tworzenia zadnych folderów. nie mam juz pomysłu..
To, że pendrive jest widoczny w tv po starcie nie decyduje, że jest też widoczny przy starcie.
To inny zestaw "driverów" w bootloader niż w pełnym systemie po starcie.
ja bym próbował inny pendrive...
ok, dzięki za radę, ide próbować w takim razie z innymi pendrivami![]()
o prawda pisałeś, że plik jest Update.pkg, i tak ma być...
Niektóre managery plików potrafią zafałszować pokazywaną nazwę. Duże U i reszta liter mała jest absolutnie niezbędne.
Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Rzeczywiście udało sie na innym pendrivie![]()
Poszło na sandisku cruzer glide 32gb, formatowany w fat32 i wrzucony bezpośrednio plik Update.pkg. Uruchomiło się przy trzymaniu środkowego przycisku na telewizorze podczas podłączania zasilania kablem do gniazdka.
Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc. Pozdrawiam