marjan1993
New member
Taka uroda systemu w tym tv.
A jest jakas szansa ze w aktualizacji jakiejs sie to zmieni ??
Taka uroda systemu w tym tv.
A jest jakas szansa ze w aktualizacji jakiejs sie to zmieni ??
Z tego co wiem to inny pilot jest do tej serii RC802V prawdopodobnie. Tu jest moje pytanie na ten tematCzym może być spowodowane niedziałanie funkcji "myszki" w tv TCL 50EP660. Pilot RC602s?? Wyszukiwanie głosowane działa a funkcja Air Mouse nie ??
Czym może być spowodowane niedziałanie funkcji "myszki" w tv TCL 50EP660. Pilot RC602s?? Wyszukiwanie głosowane działa a funkcja Air Mouse nie ??
Udało Ci się sparować 50EP660 z RC602s i działa wyszukiwanie głosowe? U mnie w tym zestawie (pilot mam do starego P60) działają tylko przyciski, ale nie chce mi sparować, bo to pilot od starszych modeli. w sumie to chyba nic by się nie stało jakby TCL dodał możliwość parowania tego pilota w nowszych softach, nie sądzę by była z tym trudność techniczna.
Witam. Proszę o najnowszą kalibracje obrazu na grzegorz1652@interia.pl
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Backlight padlWitam, miał ktoś tak?
Tv mi jakby zgasł, myślałem, że może sie android zawiesił, ale niestety nie.
Telewizor działa. Ale ma czarny ekran przy właczeniu na upartego spod kąta widać smugę napisu tcl (podobnie z latarką)
Pacjent to tcl u556046, android 7 jaki build
Dziękuje za info
Przy wartości tego TV to raczej każda naprawa jest nieopłacalnaZacząłbym od wyszukiwarki "autoryzowany serwis tcl" albo "naprawa tcl". Potem telefon w rękę i rozmowa. Zawsze trzeba pamiętać o o tym, aby usługa miała gwarancję i zakład wystawiał faktury. Jeśli tego nie ma, to można sobie odpuścić, szkoda kasy.