Skopiować zip na USB, podłaczyć do telewizora i z menu Androida wybrać aktualizacje, aktualizacja lokalna i wskazac plik zip na USB.
Dane i ustawienia sie zachowują.
dziwne bo u mnie nie chce znaleźć aktualizacji na pendrive![]()
Wrzuciłeś cały folder czy samą zawartość pendrive'a? W jakim formacie plików masz sformatowanego pendrive'a? FAT32 czy NTFS?
pendrive fat 32, a plik wrzuciłem tak jak ściągnąłem czyli .zip. to tak trzeba wrzucać czy go rozpakować? No i próbuję upgrade zrobić z pendriva. czy mam to zgrać do pamięci TV
Do lokalnej aktualizacji ma pozostać ZIP w głównym katalogu pendrive. Nazwa jest istotna.pendrive fat 32, a plik wrzuciłem tak jak ściągnąłem czyli .zip. to tak trzeba wrzucać czy go rozpakować? No i próbuję upgrade zrobić z pendriva. czy mam to zgrać do pamięci TV
Moim zdaniem ma zostać ZIP. I nazwa jest istotnaOczywiście, że rozpakować...
Mam tcl 49P6046 po 2 latach bez 1 dnia tv sie popsuł.Brak obrazu,dzwiek jest.
Kupowany u Kikiego.
Ktos mi może podać telefon w celu zgłoszenia reklamacji?PILNE 27.04.2019 kończy mi sie gwarancja.
Mam tcl 49P6046 po 2 latach bez 1 dnia tv sie popsuł.Brak obrazu,dzwiek jest.
Kupowany u Kikiego.
Ktos mi może podać telefon w celu zgłoszenia reklamacji?PILNE 27.04.2019 kończy mi sie gwarancja.
Dokładnie na to samo tydzień temu oddałem Thomsona 65... 6406 do naprawy.Mam tcl 49P6046 po 2 latach bez 1 dnia tv sie popsuł.Brak obrazu,dzwiek jest.
Kupowany u Kikiego.
Jest widoczny. Aktualizacja spakowana ZIP. Nazwa pliku jest nie zmieniana prze ze mnie. Zmienić nazwę na update czy jakoś inaczej?. I w końcu rozpakować czy nie.Do lokalnej aktualizacji ma pozostać ZIP w głównym katalogu pendrive. Nazwa jest istotna.
Czy pendrive jest widoczny przez tv?
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Wystarczy.
Do tego jest właśnie gwarancja.
Psuje Ci się samochód jeden dzień przed upływem gwarancji i żądasz nowego ? Większych bzdur nie czytałem.