Ja myślę że spokojnie dadzą rade. Tym bardziej że pewno kody już są dostępne gdzieś na sieci i to tylko kwestia dostosowania do danego typu tv.
Po aktualizacji robię zawsze nvram i shop reset w menu serwisowym i dodatkowo jeszcze przywracanie ustawień fabrycznych i mam mniej problemów.A mi po aktualizacji filmy na youtubie są odtwarzane 2 x szybciej, usunięcie danych aplikacji, odinstalowanie aktualizacji nic nie daje..
Zdarzało mi się to juz w poprzednich softach.
Znacie na to jakieś rozwiązanie?
Wysłane z FRD-L09 Tapatalkiem
W najnowszym sofcie, w dalszym ciągu nie działa Twitch. Po wyborze streamu pojawia sie czarny ekran, bez dźwięku.
W najnowszym sofcie, w dalszym ciągu nie działa Twitch. Po wyborze streamu pojawia sie czarny ekran, bez dźwięku.
Może, w świetle tego co napisał @destinqo, wystarczy re-instalację aplikacji zrobić? To tylko android![]()
Przywróciłem ustawienia fabryczne, poinstalowałem apki od nowa, skonfigurowałem i wszystko było super do pierwszego ponownego uruchomienia.A mi po aktualizacji filmy na youtubie są odtwarzane 2 x szybciej, usunięcie danych aplikacji, odinstalowanie aktualizacji nic nie daje..
Zdarzało mi się to juz w poprzednich softach.
Znacie na to jakieś rozwiązanie?
Przywróciłem ustawienia fabryczne, poinstalowałem apki od nowa, skonfigurowałem i wszystko było super do pierwszego ponownego uruchomienia.
Dalej filmy z YT i castowane są odtwarzane 2 x szybciej jak by przewijane było. Dziwne...
Soft 373.
Ma ktoś pomysł co zrobić z rozkalibrowanymi kolorami przy włączaniu treści HDR w Netflixie? Każdorazowo biel wpada w odcień różu, na domiar złego to rozkalibrowanie kolorów zostaje zapamiętane i cokolwiek włączę jest różowe. Oczywiście próbowałem z różnymi wersjami apk Netflixa i nie rozwiązuje to problemu. Mam najnowszy soft.
Ja przełączyłem z Film na Natural w tym trybie problem nie ma. Jest że jest to poważny bug powielany w kilku ostatnich softach.Ma ktoś pomysł co zrobić z rozkalibrowanymi kolorami przy włączaniu treści HDR w Netflixie? Każdorazowo biel wpada w odcień różu, na domiar złego to rozkalibrowanie kolorów zostaje zapamiętane i cokolwiek włączę jest różowe. Oczywiście próbowałem z różnymi wersjami apk Netflixa i nie rozwiązuje to problemu. Mam najnowszy soft.