Powiedzcie jak wyłączyć coś co jakoś chyba przez przypadek włączyłem walcząc z wifi i w lewym dolnym rogu ekranu wyświetla się co parę sekund jakiś komunikat systemowy....soft 475 bo na 499 nie działa mi wifi
Komunikat takiej treści:
P
MV V8-T658T01-LF1V475
SV
MEMC: null
pANELL d. n/a
Powiedzcie jak wyłączyć coś co jakoś chyba przez przypadek włączyłem walcząc z wifi i w lewym dolnym rogu ekranu wyświetla się co parę sekund jakiś komunikat systemowy....soft 475 bo na 499 nie działa mi wifi
witaj, przejdź do menu serwisowego i dezaktywuj pierwszą linię
Design Mode Hotkey : off
Po rozpakowaniu 7-zip wyskakuje cała lista plików.Coś robię nie tak?Od przyjaciół z Rosji link do v500 (przetestowane - działa) build z 31 października.
Po rozpakowaniu 7-zip wyskakuje cała lista plików.Coś robię nie tak?
Jak na razie,postępując wg instrukcji, udało mi się wtłoczyć w telewizor plik update.pkg v373. Tutaj po wejściu na link,ściąga się folder skompresowany z v500.Dalej mój poziom zaawansowania nie daje mi przejść. Byłbym wdzięczny za pomocpo co rozpakowujesz?
Jak na razie,postępując wg instrukcji, udało mi się wtłoczyć w telewizor plik update.pkg v373. Tutaj po wejściu na link,ściąga się folder skompresowany z v500.Dalej mój poziom zaawansowania nie daje mi przejść. Byłbym wdzięczny za pomoc