Czy ktoś z was wie, czy istnieje aplikacja "amazon prime video", która działa na C70? Testowałem 4.2.43 i 4.7.9 dla Xiaomi box. Żadne z tych dwóch działa na C70, aplikacja instaluje się regularnie, ale za każdym razem, gdy próbujesz zobaczyć coś, co mówi, aby przejść do obsługi klienta.
(Przepraszam google translation)
Nikt, kto może mi pomóc? Dodałem także aktualizację OREO do telewizora, ale dwie aplikacje i tak nie działają.
(Przepraszam google translation)
Na smutek : dobrych kilka głębszych i będziesz miał problem gdzieś ... Na drugi dzień powtórzysz itd i w takim stopniu staniesz się alkoholikiem ... i dojdzie do tego że w tv poleci szkło z nerwów ... Rozumiesz o co chodzi ?
Może i jakieś rozwiązanie to jest, ale brak możliwości zażywania alkoholu we wszystkich postaciach ogranicza ten sposób do zera.
ad1. Home -> Settings -> Remote & accessories ... i sobie wyłącz niepotrzebne urządzenia.1. Jak wyłaczyć w TCLC7026 Bluetootha? Mam powody aby tą funkcję wyłączać tak jak to jest w androidzie na telefon.
2. Lubie zasypiać przy włączonym TV i bardzo mnie denerwuje że nie mogę ustawić czasowego wyłączania.
To podstawowa funkcja najprostszych telewizorów a w TCL tego nie znajduję.
Czy ktoś ma jakiś sposób aby nie grał mi do rana?
Będę wdzięczny za pomoc