Czy wersja oprogramowania 379 wnosi coś ciekawego do sprawy?
gdzie znajdę najnowszy soft?
w internecie, nawet są linki na tym forum
chodzi mi konkretnie o wer 379 na stronie TCL jeszcze się nie pojawiła.
I pewnie się nie pojawi, bo to nie jest oficjalny soft.chodzi mi konkretnie o wer 379 na stronie TCL jeszcze się nie pojawiła.
No i zagadka rozwiązanaJestem tym, który opublikował V379 na 4pda, a następnie został opublikowany tutaj. Próbowałem opublikować go tutaj, ale nie pozwala mi publikować linków. V379 jest oficjalny, pochodzi z TCL bezpośrednio, może nie pochodzi z TCL Europe, ale są też inne kraje na świecie, w których jest TCL. V379 jest oficjalny z TCL, dlaczego miałbym to zrobić, gdybym wiedział, jak odszyfrować pliki firmware, zrobiłbym lepszy firmware niż V379, który został wydany z "TCL". Dlaczego i jak ludzie wciąż chcą mówić, że nie jest to oficjalne, jest śmieszne, tylko dlatego, że niektórzy administratorzy tak twierdzą? To nie jest post nienawiści, tylko stwierdzenie faktów.
Nie ma żadnego znaczenia, to soft na wszystkie modele P60 i C70Chyba nie ma różnicy czy tv ma 49" czy 55" soft taki sam?
Witam. Czy ktoś już przetestował V379? Kupiłem 65" C70 i zastanawiam się czy zostać na Androidzie 6 czy może któraś wersja 7 jest mało problematyczna?
Cześć podpowie ktoś jak wrócić do androida 6 ? i jaki jest najstabilniejszy soft z 6tką ? Mam już dość czekania na stabilną 7ke