z HBO bez zmian
mógłbyś rozjaśnić?
z HBO bez zmian
mógłbyś rozjaśnić?
Miałem wtedy 499, próbowałem z 509 i jeszcze jakąś, ale nic to nie daje, TV po aktualizacji nie robi wipe data. Gdyby tylko udało mi się dostać do tego menu bym był w domu, jednak jak próbuję się dostać to pojawia się robocik i komunikat "brak polecenia" i bardzo szybko zmienia się na "błąd".
Trzeba pewnie odkryć jakąś dodatkową kombinację klawiszy, po w smarphonie kiedyś miałem to samo, i jakoś dostałem się do Android Recovery Menu.
z aplikacją HBO na android tv działa chyba tylko kilku osobom - nie wiadomo co pomaga... kwestia szczęścia
z aplikacją HBO na android tv działa chyba tylko kilku osobom - nie wiadomo co pomaga... kwestia szczęścia
U mnie działa bez problemu.
U mnie działa bez problemu.
Jaki macie patent na podłączenie c70 do tzw wzm. hifi? Mam problem z HDMI nc+ Podłączam przez jack słuchawkowy czasami działa, a czasami nie widzi podłączonego jacka i gra przez głośniki, muszę się przełączyć na jakąś apkę np netflix i przełączyć na hdmi to dziala normalnie.
Jaki macie patent na podłączenie c70 do tzw wzm. hifi? Mam problem z HDMI nc+ Podłączam przez jack słuchawkowy czasami działa, a czasami nie widzi podłączonego jacka i gra przez głośniki, muszę się przełączyć na jakąś apkę np netflix i przełączyć na hdmi to dziala normalnie.