Użytkuje X2 65 cali już prawie 2 tygodnie . Wcześniej kupiłem niejako z przypadku 58s7806s w zastępstwie za plazmę panasonica już w tedy byłem zaszokowany jakością produktu za cenę . Od jakiegoś czasu napaliłam się na X1 ale z uwagi na brak produktu w Polsce musiałem się uzbroić w cierpliwość . W sierpniu byłem już tak najarany na tv ze myślałem nawet o 3 droższym modelu oled od LG ale raz ze pieniądz za pudełko które za 2 - 3 lata będzie pewnie w cenie dzisiejszego X2 i to ze nigdy nie podchodził mi ani samsung ani goldsatar ( te lata 90 te
) jakoś wytrwałem do X2 napoczatku zmartwiła mnie matryca 50 Hz ale szczerze mówiąc chyba nie bardzo odbiega od wcześniejszej 100 Hz od tcl , później zmartwiły mnie opinie na temat modułu CI . Sam taki posiadam w kablówce od wczoraj i po wymianie kabla antenowego nie ma żadnych zwiech ani info o ze kanału brak lub jest kodowany jak to tutaj niektóre osoby pisały . Co do braku możliwości nagrywania kanałów - to samo było przy 58s7806s ale po jakimś czasie pojawiły się kody serwisowe m.in tu na forum gdzie dało się włączyć nagrywanie - wiec myśle ze jeżeli wersja X2 posiada ta funkcje na inne rynki kwestia czasu jest jak pojawia się kody do wejścia w menu serwisowe gdzie to da się odblokować. Z czystym sumieniem mogę polecić ten TV za kwotę do 10000 raczej nic lepszego na rynku się nie kupi , a ja osobiście czekam na Oleda
od TCL
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

od TCL
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk