Odebrałem wczoraj 65'. Transport od kikiego - rewelacja. Nawet byłem zaskoczony, że dostałem uchwyt do montażu na ścianie, choć tego nie przewiduje. Papiery po kalibracji również były w pudełku.
Obejrzałem wczoraj na Netflixie Minduhntera - HDR (bardzo dobry HDR). Włączyłem Narcosa (z 15min) w UHD i jest bardzo dobrze. Obejrzałem również Wonder Woman (kopia zapasowa 4K

) i było już tylko dobrze. Może taka kopia.
Smużenia i innych artefaktów nie zobaczyłem. Co do bieli... hmmm dla mnie była biała.
Największe wrażenie zrobily 'reklamówki' na youtubie w 4K. Tu jest WOW!
Andek spisuje się dobrze, nie było zgrzytów.
Tylko mam problem z połączeniem telefonu Samsung S8+ poprzez funkcję SmartView. W poprzednim TV od LG bez problemu się łączył. Tutaj dopiero połączyło przez aplikacje - Tcast.
Heh i mam problem ze znalezieniem przeglądarki stron. Myślałem, że mogę z poziomu sklepu Google po prostu wyszukaj i zainstalować.
Głośniki robią robotę! Pierwszy raz słyszę, żeby tylko od samego TV taki piękny dzwiek wychodził.
PS da się wyłączyć jakoś tę biała lampke czuwania przy wyłączonym TV? Ta na dole. Oświetla mi pokój
Niezdecydowanym polecam jednak zobaczenia na żywo tego kolosa i podjęcie decyzji. Ja jestem zadowolony.