955? uuu będziesz miał prototypy przedprodukcyjne? To prawda, że one będą na tym najsłabszym Pentonicu? On co prawda poprawi kilka kwestii, dołoży szybsze WIFI ale dalej jeśli TCL nie doda odrębnego procka do przetwarzania obrazu, pozwoli to co najwyżej zbliżyć się do HisenseDopiero przyjadą.
W przeciwieństwie do konkurencji nie ma nagrywania i nie ma tez odrębnego procesora wizyjnego a ten który ma jest słabszy niż konkurencji. To takie trochę Ferrari z silnikiem od Fiata Tipo. Lepsze procesory ma np Philips 8818.@kiki jak to jest w końcu z tym nagrywaniem na dysk. Napisałeś ze c845 ma tą funkcję,mam telewizor ponad 2 miesiące i jakoś nie widzę opcji nagrywania na hdd
Kiki, coraz trudniej zrozumieć co masz na myśliZmiany to permanentna cecha wszystkich producentów !
Mogę poprosić o ofertę na C845 w 65 calach? Dużo poczytałem o tym modelu, widzę na forum dobre opinie dlatego jestem na niego zdecydowany. Pozdrawiam.Tak , zawsze jest dla członków forum.
Tak. To taki tv zarówno dla normalnych ludzi, którzy nie zważają specjalnie na wierność odwzorowania detali a jednoczenie potrzebują za rozsądne pieniądze odbiornika do jasnych pomieszczeń, jak i dla fomo-sów z dziurawymi kieszeniami, żeby nie skakali z okienCzy ten nowo zapowiedziany C805 (nazywany również C755) to coś pomiędzy C745 i C845 ?
CześćTak w obecnej promocji i klasie cenowej - jako mini led - Najlepszy !