Wysłałem wszystkie zaległe kalibracje.
Jest nowy soft 218 o który wielu się pytało - już dostępny.
Dla chętnych proszę o podawanie maili.
Macie jakiś sposób na export listy kanałów do zewnętrznego edytora (najlepiej USB i edycja na PC)? Chciałbym poustawiać pod siebie kanały z kablówki, ale nie widzę możliwości exportu.
Kiki, wyślesz ten update softu czy nie ? Pytałem paru osób i nikt nie dostał...
Tak się składa, że napisałem już 2 tygodnie temu z prośbą o wysłanie w wiadomości prywatnej, później tutaj i teraz piszę kolejny raz tutaj, więc nie musi Pan się bawić w adwokata![]()
Popieram przedmówcę. Ten soft nic nie poprawił. Kupiłem TV pod koniec wrzesnia. Od razu zgłosiłem problem z odtwarzaniem strumieni TS - dla IPTV. Zgłosiłem również wadkiwe działanie PlayeraTVN. Developerzy TCL mieli szybko ogarnąć te błędy i w ciągu miesiąca miała być poprawka. Mamy styczeń 2020, minęło kilka miesięcy, wyszedł jakiś nowy badziewny soft który nic nie poprawił i dalej zabawa w kotka i myszkę i łaskawe czekanie aż komuś w TCL zechce się poprawić oprogramowanie. Niepoważne to - czy nam ktoś płaci za bycie beta-testerami?Najnowsze oprogramowanie od Marka (bodajże 21jest bardzo niestabilne (tydzień testów). O ile kolorystyka menu, jak i ogólna szybkość funkcjonowania interfejsu jest na plus względem poprzedniej aktualizacji, o tyle TV zdarza się wyłączyć samoczynnie (nie ma określonego schematu czasowego wyłączania - raz jest to 5 minut, kolejnym razem 2-3h) oraz zmieniać wejścia (HDMI 1 samo przeskakuje na TV - karta CI+ od UPC). Dodatkowo kwestia IPTV jest wciąż nierozwiązania tak więc jeśli ktoś jeszcze nie aktualizował to lepiej pozostać przy poprzedniej wersji i poczekać na kolejny update.