Po to są uprawnienia konsumenta byś mógł podjąć decyzję.
Sam wybierz czy chcesz zwrot kasy czy by tv był naprawiony.
Gdyby to był mój tv to bym się nawet nie zastanawiał...
NO tak prawo prawem tylko nie mam prawa jeśli tv jest uszkodzony, jak to udowodnię ze nie z mojej winy ? A co to za wada panowie ? bo nie wygląda na badpiksele.
Na dodatek potargałem opakowanie z boku tvczy to nie bedzie problemem przy zwrocie ?
Szczerze?
Odpuść serwis TCL
Nie warto...
Mój telewizor jest cały czas w naprawie. Status oczekiwanie na części, od dwóch tygodni.
Dostałem ostatnio informację że mają 30 dni na naprawę a czasem i dłużej także nie warto.
Dzisiaj odebrałem z sieciówki (zamowienie internetowe) swój TCL65EP68 niestety wygląda on tak. Panowie prosze o pomoc co powininem zrobić zwrócić towar z prawem zwrotu do 14dni czy serwis TCL ? Dodam że opakowanie nie było uszkodzone, tv tak samo zero gnieceń
Witam,
Próbuję ustawić przekierowanie dzwięku z kina domowego do modelu EP680 za pomocą funkcji ARC. Nie widzę żadnej opcji w TCL do zmiany źródła dzwięku. Ktoś napotkał się z takim problemem? Kino Samsung HT-J5550W
Rozumiem, że chcesz dźwięk z telewizora (tunera TV, Netflixa, YouTube) przesłać kanałem zwrotnym (ARC) do amplitunera... Muszą być ustawione 2 rzeczy w TV: "T-cast" na ON i "Wyjście spdif" też na ON, dodatkowo w tej drugiej opcji polecam ustawić dźwięk "passtrough" zamiast PCM.Witam,
Próbuję ustawić przekierowanie dzwięku z kina domowego do modelu EP680 za pomocą funkcji ARC. Nie widzę żadnej opcji w TCL do zmiany źródła dzwięku. Ktoś napotkał się z takim problemem? Kino Samsung HT-J5550W
Muszą być ustawione 2 rzeczy w TV: "T-cast" na ON i "Wyjście spdif" też na ON, dodatkowo w tej drugiej opcji polecam ustawić dźwięk "passtrough" zamiast PCM.
Witam drogie Forum
Jestem na kupnie telewizora i chciałbym Was zapytać który model polecilibyscie bo interesują mnie te dwa Tcl 55DC760 czy właśnie Tcl 55EP680x1?
Z góry dzięki za odpowiedź i za jakieś rady dlaczego właśnie ten wybrali byście.
Pozdrawiam
Witam drogie Forum
Jestem na kupnie telewizora i chciałbym Was zapytać który model polecilibyscie bo interesują mnie te dwa Tcl 55DC760 czy właśnie Tcl 55EP680x1?
Z góry dzięki za odpowiedź i za jakieś rady dlaczego właśnie ten wybrali byście.
Pozdrawiam
Wsrod LED w tym segmencie cenowym, to 2 najlepsze modele, jedyna konkurencja to Philips z ambilight.Witam drogie Forum
Pozdrawiam