krzychoo75
New member
Obraz jest super, jak wleci materiał na Dolby Vision, to du.ę urywa Jednak soft do bani, ewentualnie mój egzeplarz ma jakąś wadę. Potestuję jeszcze trochę i zgłoszę do serwisu.
Grzebać to sobie można palcem w ####. Skoro na jednym działą bez pierdu to znaczy że antena jest ustawiona OK. Albo coś uwalone albo jak z tanimi dekoderami DVBT gdzie działą OK przez tydzień. U braciaka na dobrym TV sygnał dobrze łapie nawet przy antenie wewnątrz budynku (domek) byle kierunek się zgadzał.Może tak być, może tu jest potrzebny mocniejszy sygnał. Ja bym najpierw grzebał przy antenie. A jak nie, to na gwarancje- może to jakaś usterka. Te problemy z systemem występują tylko przy oglądaniu naziemnej, czy ogolnie?
Zdjęcia są wykonane z folią na matrycy. Sama w sobie folia dużo odbija. Przy oknie z boku nie powinno byc tragedii.A niech mi ktoś podpowie porównując te refleksy z c805 do Samsung QE75QN85B to który jest lepszy (bo Samsunga mam w dużym pokoju jasnym i nie narzekam) a tego TCL 50c805 chciałem kupić do sypialni okno z boku i promienie padają na przeciwległą ścianę, ale jak widzę te zdjęcia to jakoś mnie zniechęcają
Ale z czym? z tym TCL c805 ? Brać czy go nie brać? NA FB komuś mucha wpadła do środka matrycy w TCL co prawda innym. Zastanawiam się jak to możliwe.Jest naprawdę dobrze !.
pewno na etapie produkcji się zalęgła. brak sterylnych warunków.Ale z czym? z tym TCL c805 ? Brać czy go nie brać? NA FB komuś mucha wpadła do środka matrycy w TCL co prawda innym. Zastanawiam się jak to możliwe.
jakiej marki?Nie na etapie produkcji tylko normalnie weszła tam sobie. Ja w jednym Tv mam pająka.
pisze tylko jak ocenił go jeden z pracowników ME trochę byłem zdziwiony każdy może mieć opinieCałkiem śmieszne...