Do Siary mam, ale do Adama?
To ktoś z miasta?
Mam już nowego pena, zobaczymy czy czegoś nie uwale.
Pomyliłeś imiona! Do Marka trzeba nuneru!
@armanig ostatnia cześć dotycząca img się dokładnie zgadza..
Softu nie trzeba szukać.. Wybierz u Pana bota odpowiedni dla swojego modeluhttps://t.me/FirmwareTCLbot
w ogóle nie narzekamZa dużo narzekasz na TCL!
Ja zdecydowanie biorę kolejny za jakiś czas...
To rok czasu czekać z zakupem tv? A za rok znowu czekać na modele 2026? Ale OLED 65" to już w cenie TCL 65".zaraz ceny polecą w dół 75c845 startował z pułapu 10k, obecnie 7k. Wersja 85" jest przeceniona o 1k - trzeba czekać na nowe modele (2025) i wtedy ew. kupić.
Oled 75" to ponad 12k, a więc nawet 2k taniej pod względem ceny premierowej. Jak chcesz taniej to bierzesz c805
Nie narzekam. Nie w temacie jesteśale to Ty narzekasz, nie ja![]()
Zapowiada to się wszystko dobrze a w szczególności w słowach producenta. A jak wyjdzie zobaczymy w praniu. Na chwilę obecną gdy wchodzą nowe modele to TCL nie usunął jeszcze problemów w starych.TCL 75C855 - w nowej wersji wchodzi na dniach i zapowiada się bardzo dobrze.
Lubie korzystać z analogii do branży automotive. Czasami tak jest, że pewne serie aut to niewypały o potem przychodzi dopracowany model. Liczę że tak będzie, ale szanse są niewielkie. To tak jakbyś do mega skomplikowanego nowoczesnego sportowego samochodu wpakował komputer sterujący z bazowego kompakta. W przypadku serii …55 niestety jest bazowy procesor mediateka.Zapowiada to się wszystko dobrze a w szczególności w słowach producenta. A jak wyjdzie zobaczymy w praniu. Na chwilę obecną gdy wchodzą nowe modele to TCL nie usunął jeszcze problemów w starych.
A w pozostałych dali chociaż Pentonic 1000?W przypadku serii …55 niestety jest bazowy procesor mediateka.
Nie, tam od Sasa do lasa Pentonic 700, nieważne czy seria 8 czy 9, ani czy C czy X. To tak jakbyś porównywał F1 z Formułą 2. W tej drugiej silniki ponad dwukrotnie większe (analogia do liczby stref) ale cała reszta (telematyka, ekipa), w tym budżet daleko w tyle. Inni mają Pentonic 1000 i 2000 albo starsze ale dużo mocniejsze wersje procesorów.A w pozostałych dali chociaż Pentonic 1000?
Poważnie kolejny rok w nowych modelach wciskają jakieś słabe procesory? To aż taka jest różnica w cenie Pentonic 700 a 1000?Nie, tam od Sasa do lasa Pentonic 700, nieważne czy seria 8 czy 9, ani czy C czy X.