Odpowiadam na dodatkowe pytania.
To nie było do Ciebie !
Jak brzmi Twoje pytanie ?
Chroma 4:4:4 @4K120Hz?
Odpowiadam na dodatkowe pytania.
To nie było do Ciebie !
Jak brzmi Twoje pytanie ?
Są na FB- wysłałem kilku osobom , które prosiły.
Na YT wprowadzę do soboty.
Witam,
rozważam TCL 75C935 jako telewizor do dużego jasnego pokoju rodziców.
Codzienna praca po kilkanaście godzin (do wszystkiego, głównie seriale, filmy, bajki).
OLEDa na razie wykluczyłem (choć QD-OLEDy kuszą).
Obecnie mają starego LCD, więc każda zmiana będzie lepsza, ale to sprzęt na lata, więc chciałbym możliwie najlepszy.
Z tego co przeglądam to technologicznie "wymiata" na chwilę obecną, ale może to tylko marketing...
W ten sposób można odkładać zakup w nieskończoność, bo za rok zawsze będzie coś lepszego
Co do bloomingu pod kątem - oglądam z kanapy szerokiej na 4-5 osób, nie ma problemu, trzeba dość ostrym kątem patrzeć, żeby zaczął być doskwierający, natomiast trudno mi sobie wyobrazić sytuację, kiedy ktoś kupuje taki tv i ogląda coś na nim, siedząc z boku...
Co do tych video, to ja nie wiem, po co to forum w ogóle jest "otwarte" - wszystko na priv, wszystko na fb...
Wielki problem nagrać 30-60sek jakiegoś meczu w 4K60, na co pozwala praktycznie każdy telefon obecnie i zrobić upload na youtube albo lepiej goły plik na wetransfer.
Nie mam niestety żadnego kanału sportowego, bo bym sam to zrobił (i z ciekawości w 1080P120/240) - ale jak gdzieś na mojej mocno ograniczonej liście kanałów trafię na mecz, to to zrobię
Tu masz porównania do oleda i kąty boczne - w teście.